Konu: SORULAR
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SORULAR
Alt 14.09.2009, 17:00   #38
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SORULAR

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gel bir gün izmire misafirim olda senle bir göztepe maçlarına gidelim...takım süper liglerden amatör kümeye düştü...ancak taraftarlar takımlarını eskisi gibi destekledi ve destekliyor...bir saniye susmuyorlar maçlarda...

biz ise 5-10 tl lik biletleri almıyoruz...(lafım maça gidenlere değil)...takım kötü gittiğinde ise hepimiz yorumyuz maşallah...
birader senin sözünün muhatabı ben miyim? eğer bensem beni nerden tanıyorsun da bu kanaate vardın...ermişmisin evliyamısın sen? ha tanımadan sallıyorsan boşa sallıyorsun...senin doğduğun yılın ilk onbirini sayarım sana...lafını bil ona buna taraftarlık öğretmeye kalkma...göztepe taraftarına hayranlık duyuyorsan kimse tutmuyor seni...göztepe ile ksk arasında oynanan maçlarda bunların ne halt ettikleri günlerce manşetlerden inmiyordu...senin taraftar diye hayranlıkla bahsettiğin adamların neler yaptıklarını izliyoruz...bu futbol teröristleriyle sivas taraftarını bir tutyorsan en baştan yanlış yapıyorsun demektir...5 yaşından beri gidiyorum maçlara, bir tane ciddi olay çıktığını görmedin 4 eylülde...git bi de bunların statlarına bak bakalım...mesele eğer can vermekse bu taraftarın izine yetişemez kimse...44 tane gencecik canı feda etti bu taraftar...sivas taraftarına laf edip 44 tane gencecik fidanın ruhlarını rahatsız etme...

hem şunu unutmayın, sivas taraftarının antreman basıp futbolcu dövmek gibi bir tepki biçimi yoktur...tepkisini maça gitmeyerek gösterir...en güzel, en olgun ve en medeni tepki şekillerinden birisidir bu...neden böyle yorumlamıyorsun o maçlara taraftarın gitmemesini...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla