Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gol Yeme Hastalığı
Alt 14.09.2009, 20:58   #28
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Gol Yeme Hastalığı

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ligde 0 puanlı iki takımdan birisi olan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, çıkışa geçecekleri karşılaşma olarak erteleme maçı Denizlispor karşılaşmasını gösterdi. Uygun, "Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanarak eski günlerimize döneceğiz." dedi. Kırmızı Beyazlı ekipte gözler şimdi bu maça çevrildi. Manisaspor yenilgisi sonrası şehre dönmeyen takım, hazırlıklarını Denizli'de sürdürecek.
Manisa maçından önceki demeçler, yine tıpkısının aynısı... Ben yine diyorum bu Yasinin yerine PAF A2 lerin kalecisini koy ondan iyi oynar diyorum. Yasinin hata yapması Sedatı ve Hayerttinide tedirgin ediyor. Hadi Hayrettin in kredisi var ama Sedat bu gidişle Ligimizin en kötü defansı olmaya aday. Bir arkadaşımız dünkü yazısında NASA dan yardım istemiş ve bir an önce Uzaya yollayalım diye bir espiri yapmıştı. Çok doğru ona katılıyorum.

Ne bileyim bu sene bana Yiğidomuz hiç heyecan vermiyor. Bu sene sanki küme düştük havaları mevcut. Aslında şöyle bireysel inceleme yaptığımızda takım fena değil (Yasin Embomba!! hariç).. Ama gel görki sahaya çıkınca adamlara bişiler oluyor ayaklarına gemici düğümü bağlanmış gibi halsiz iştahsız bitap bi şekilde oyun sergiliyorlar. Demekki Bilica Tum Sylla ve Mehmet Yıldızın bu takıma müthiş bir katkısı varmış, Balili Muhammed Ali ve Sergioyu geçtim. Ama ben hala ne kadarda Sayın hocamız Bülent Uygunun dağları aşan hatalarına rağmen bir kıpırdanma olacağına inanıyorum. İnanmakdan da başka çaremiz yok. Sadece yapması gereken devre arasına kadar şu zencilerden iyi ve sebat eden (kaçmayan) bir iki tane sağlam defans monte edilmesi. Zenci derken Embomba ve Yasinide takıma gazoz ısmarlayan bir takıma derhal vermelerin kafi görüyorum.

Hadi bakalım önümüzde Bayram var bütün bankalar düşük faizle kredi veriyor ama bizim krediye artık dermanımız kalmadı. 1-2 hafta daha kredi ödeyecek durumumuz yok. Dua edip kredi ödemekden de başka çaremiz yok galiba...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla