Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?
Alt 14.09.2009, 23:04   #31
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Bey yeter artık sizden birazda farklı bir yazı bekliyoruz hep aynı şeyleri evirip çevirip ısıtıp yazıyorsunuz. Birde bana Bursa ile Sivas'ı kıyaslıyorsunuz ya başka bişey demiyorum !!!

Nerde kombineye taksit yapılmış o kadar gittik konuştuk taksit yapın alalım. Ben şuan çalışmıyorum buna rağmen 300 liralık limiti olan kredi kartım ile kombine alacaktım ama Metal Gear'ın da söylediği gibi iyi yerler gidip kötü yerler kalınca bu sefer taksit yapıldı bende doğal olarak almadım. Baştan taksitli satış olsa idi çok daha fazla kombine satılırdı buna inanıyorum.

Bende Sivassporumuzun lisanslı A dan Z'ye her şeyi var o zaman kulup benim mi sayılacak ?
kardeş kombineler çıktı protokol trübününden 15 tane kombine istedik erdal sarılardan bitti acele et gel al dedi gittim 25 tane bilet tutuşturdu elime gittim stada baktım biletlere direklere gelen yerler
staddaki kulubün koyduğu görevli abi nasıl biter bu kadar kombine dedi bilmiyorum dedim
arkadaşlarla baktık 5 kişi vazgeçti bizde tanesi 600 tl den 10 tane aldık dedik taksit yapalım yok alıyorsanız böyle dediler
aldık mecbur sonradan öğrendikki eşe dosta akrabaya biletler peşkeş çekilmiş sonradanda almayan olunca biletler elde kalıyor suçlu sivaslı suçlu taraftar
bizde şaşırdık takım yeniliyor suçlu taraftar kombine satılmıyor suçlu taraftar
tezahürat yapılmıyor suçlu taraftar forma satılmıyor suçlu taraftar
sayın apdullah efendi öyle andersondan masallar anlatacağına milletin o stada girene kadar çektiği eziyetleri yaz polisin taraftara tavrını yaz neden maçlarda otopark açılmıyor onu yaz neden her hafta turnikeler arızalı millet 2 saat kuyrukda bekliyor onu yaz takım neden başarılı değil onu yaz eğer yüreğin varsa bülent uygunun hatalarını yaz bende sana şapka çıkarayım helal be apdullah beyde dobra dobur deyim
en savunmasız kişi taraftar sende vurr bakalımm
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...