Cevap: Denizli İle 9. Kez
Manisa maçını çıkış maçı olarak görüyordum.Ancak maalesef takımın gücünün olmadığını, motivasyon-çaba-gayret-hırs gibi futbolun olmazsa-olmaz faktörlerinin kaleciden-forvete kadar hiçbir oyuncuda olmadığını gördükten sonra pek bir çıkış yapabileceğimiz sanmıyorum.İnşallah yanılırım.
İşin hülasası şudur; Takım iskeleti bozulmuş ve yeni transferler takımı sırtlayamamıştır.Kapasitesinin üstünde performans gösteren oyuncular, tam tersine bu yıl kapasitesinin altında kalmıştır.Aylardır üst üste alınan mağlubiyetler ne hoca da ne de futbolcuda kendien güven ve moral bırakmamıştır.
Bülent Hoca bu yıl bence kariyerinin belki en büyük tecrübesini edinmiştir. O da şudur; Başarılı bir takımın iskeletiyle bu kadar oynanmaz.1-2 ayda büyük takım kurulamaz, 1-2 ayda Şampiyonlar ligi takımı hele hiç kurulamaz ve yeni bir sistem öyle 3-5 hafta da asla oturmaz.Ben yaptım oldu felsefesi her zaman işlemez.
Umudumuz azalıyor ve acı gerçek şu ki şu haliyle bu takımın daha iyisini yapmasını beklemek biraz hayal oluyor.
Kısacası moral bitik, ufuk karanlık, İnşallah yarın ki maçla birlikte aydınlanmaya başlar...
|