Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.09.2009, 23:32   #24
Yigido5458
Acemi Yiğido

Yigido5458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Yigido5458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum Bülent Uygun ISTIFA!
daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??
Yigido5458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido5458'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...