Cevap: Maçı Değerlendirelim
ilk 15 dk ayağımıza top değmedi dedim yine aynı tas aynı hamam ondan sonra toparlandık çok net pozisyonlar bulduk hakem abdullah yılmaza diyecek hiç bir sözüm yok allahından bul aldığın para boğazına yapışsın emek hırsızları iğreniyorum türk hakemlerinden hatayı her insan yapar ama bunlar hata değil bu kadar olmaz allahtan kork 7 sarı 1 kırmızı sadece bize gösterdin sana lanet olsun 2.yarı dahada iyi başladık taki kadirin kırmızı kartına kadar ne kadar amatörce sarın var gittin adamı kendi bölgesinde yıktın bu kadar ucuza maç döndü hoş musanın gol kaçırma rekoru devam edıyor gecen seneki belediye maçından beri adam gol kaçırma makinası ibrahim şahini çok beğendim bizim en faydalı oyuncumuz savunmada kötüydü ama aman amanda hata yapmadılar nisbeten düzelme var ama bitirici bi tane adamımız yok öyle olsa fark olurdu bu maç ayağımıza gelen bir üç puanı hakem ve beceriksizliğimiz ve kadir bekmezci yüzünden verdik çok üzüldüm şu yapılan haksızlıgada tahammul edilmesi çok zor kıpırdanma var evimizde bursa maçı kesinlikle çok daha zor olacaktır ordan bi galibiyet bu moralleri üste çıkarır ve iyi günlere doğru gideriz diye düşünüyorum
|