Cevap: Uygun'dan Denizli Maçı Yorumu
Gardaşlar 5.haftanın sonunda yazı yazmaya başlıyorum bulunduğum yerde giriş yapamadığımızdan dolayı yazamadım ama sonuçları takip ettim dün akşamda ilkkez denizli maçını seyrettim ligler başlamadan önce bir yazı yazmıştım dediğim aynen çıktı sivasın hazırlık maçlarında herşey görülüyordu şu anda bu sırada olmamız tesadüf değil hazırlık maçlarında görülüyordu. Denizli maçında net görünen birşey vardı ersan martin ve stresli futbolcular. Puansız geçen 5 hafta bütün futbolcuları strese sokmuş bülent hoca bunu en kısa sürede çözmeli yoksa böyle devam eder. Kamanan gibi bir futbolcumuz varken neden oynatılmaz anlamıyorum kamanan 70 dakika oynayan bir futbolcu buda mir maçın %80 demektir bülent hocam bu oynatmama ısrarınız niye. Bu hafta çok baskılı, akıllıca ve stressiz oynayan bir takım olacak bursa spor hocam denizli maçı gibi oynarsak bursa bizi yener ona göre futbolcuları motive etmelisiniz yoksa bu hafta yine puansız kalırız bursa karşısında şu anda beraberlik bile alsak bizim için çok iyi olucak şimdiden başarılar diliyorum
|