Cevap: Hakem Hataları Bizi Korkutuyor
Bazı arkadaşlarımızın bu maçta sivassporun kötü oynadığını söyleyip eleştirmesine çok üzüldüm...Sanki bazı arkadaşlar maçı ya izlemeyip radyodan dinlemiş ya da maç sırasında uyumuşlar...Denizli'nin 1 puanı olduğuna bakmamak lazım...Denizli bilhassa kendi sahasında iyi oynayan bir takım...Sivasspor ilk 15-20 dak. iyi oynayamadı ama son 20-25 dak. gerçekten iyi futbol oynadı...Maç kenelinde sivassporun girdiği pozisyon sayısı net 7-8 tane..Rakibinki ise 3-4 tane ...Penaltı pozisyonunu hiç saymıyorum...Kaldı ki geçen hafta da Denizli iyi oynadığı maçta Diyarbakır'a da kendi sahadsında yenilmedi..Diyarbakır Denizli'ye karşı bizim girdiğimiz pozisyonların yarısına bile girememişti...Sivasspor Bursa maçında ne yapar bilemiyorum ama bu maçta oynadığı futbolun umut verici olduğunu da kimse inkar edemez..Sevgili Tunç KAYACI da bugünkü yazısında Sivas'ı beğendiğini ;iyi yolda olduğunu ve yakında daha iyi olacağını söylemiş...Elin adamı sivassporu beğenirken biz hala takımımızın bu maçtaki oyunu beğenmiyoruz...Ayrıca Tunç Bey hakemin maçın sonucuna %100 etki ettiğini de ifade etmiş...Lütfen gerçek taraftarlığımızı gösterme zamanı geldi...Takımımıza bundan sonra daha fazla destek olalım;ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
|