Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kime Hizmet Ediyorsunuz ?
Alt 19.09.2009, 09:35   #40
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Kime Hizmet Ediyorsunuz ?

Aslinda bu bu tip provakatif yazilari SivasSpor Yönetimine yaranmak icin yazanlar var....... Ayrica yazarlik adi altinda servis edilen yazilari, yazan yerel yazarlarimiz var... Bunlarin mantigi isler kötü gidiyor ani yönetim adina kurtarayim mantigidir.Ve sonrasinda ulusal basina ciktiginda bu yazilar feryadi figan ediyorlar..... Camiadan taraftari koparmaya calisan ve taraftari kötüleyen,SivasSpor un Prestiji ile oynayan bu kesimler hem yerel hemde ulusal basinda yazarlik adi altinda beslemelik isi görüyorlar....

A.Yigit gecen hafta Sivaslilik adi altinda Sivaslinin Ve taraftarin onurunu zedeleyen yazilar yazdi. bu tip sözleri yönetim icerisindeki kesimler onlarca kez telefuz etti. ve bu sözler.Bumerank gibi geldi ulusal basindan dönerek geri bizi vurdu. Akil ve zeka yoksunu kesimler agzindan cikan kelimeleri iyice tartip bu lafin bana bir zarari olurmu olmazmi diye düsünmesi,,,, söyleyecegi laflari tartmasi lazim oldugunu bilmesi lazim!!!!!!!

Tekrar tekrar ediyorum Artik Taraftar üzerinden Basari ve Basarisizlik tartmayin..Basin Sözcümüz cikiyor Taraftar iki yil süper ligde kalirsak bize heykelinizi dikacegiz sözü verdi diyor. Hala bu bakis acisinin altinda taraftarla savas ve polimik anlayisi var bu tip yaklasimlar hem taraftarin tepkisine hemde SivasSpor düsmanlarina mazeme oluyor... Basin Sözcülügü adina bu tip kelime özürlülügü yapmak bu camianin yararina degildir. Biz bir baslarsak sizlerin agzindan cikan ve olmayan seylere. hatta orada kalmak icin verdigin gayretlere ve yaptigin saldirilara !!!!! bu isler böyle olmaz. Aklinizi basiniza alin isinizi yapin Bu camiayi bölüp parcalamadan ve zayiflatma stratejileri yürütmekden vaz gecin vaz gecmezseniz bundan en fazla zarari siz görerceksiniz!!!!!!
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...