Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşlar ben de bu maçı canlı olarak stattan izledim diyorlar;bence iyi izlememişler ...Futboldan az çok anlayan bir adam sivassporun maç boyunca 6-7 tane net pozisyondan yararlanmadığını da görür..Besyocu rumuzlu arkadaşa yürekten katılıyorm..Takım iyi yolda ...Yalnız takımda galip gelememenin verdiği aşırı bir streste var...Çok gol pozisyonuna giriyoruz ama malesef atamıyoruz bu bir gerçek..Bu demek değilki diğer maçlarda gol atamıyacağız;zaman herşeyin ilacı...Yalnız takımdaki bazı oyuncular hal açok formsuzlar hala form tutamadılar...Hayretin bu maçta malesef çok kötüydü;Murat da öyle..İki si de çok hata yaptı...Yenilen gollerde ikisinin de kademe hataları var...Hocanın bana göre en büyük hatası Sezer'i oyuna alması..Gördükki Sezer hiç hazır değil;Halbu ki Cihan ilk yarı kötü de oynamamıştı...İnsan tabi ki takımının galip gelmesini istiyor;merak etmeyin takında o da olacak..Sivasspor yeterki her maçta bu kadar pozisyona girsin...Gol atmaya bir başladık mı galibiyet te kendiliğinden gelecektir..Bu maçın hakemini hiç beğenmedim;2.yarının sonunda Ersan'a yapılan hareket bana göre kesin penaltıydı...
|
DEnizli ve Bursa maçında sadece yüzde yüzlük gol pozisyonu sayımız 15 civarı ama atılan gol 2..İnşallah bu pozisyonlar gole döner..