Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa
Alt 20.09.2009, 01:14   #72
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Walla gardaş yönetim diyorki bu takım iyi olacak, Basın sözcüsü diyorki bu takım iyi olacak, Sayın Bülent hoca diyorki bu takım iyi olacak. Ben artık hiçbirine inanmıyorum. Tamam biz gurbetteyiz maçlara gidemiyoruz. Sen seyretmişsin takım iyi olacak diyorsun, herkese inandık sanada inanalımda değerli gardaşım birde şu var. Ben bugün Kayseriyi seyrettim dehşet top oynuyorlar. Manisa hakeza öyle, Gençler çok iyi 3 takımın karmasını oluşturdu oda güzel, Diyarbakıra Bursaya içerde yendik oda gitti, Ankaragücü 100. yılında bu sene burada kalır. Ts gs bjk ve fener haydi haydi kalacaklar. Eskişehiri demeye gerek yok onlarda iyi gidiyorlar bayağı fark attılar bize, G.antep bize ters geliyor onuda sildim. Ee gardaş bizim takım yenilmeye alışkanlık haline getirdi. Geriye kaldı Antalya Kasımpaşa Denizli. Ben hiç ihtimal getirmiyorum deminki saydığım takımları geçeceğimizi sen en kötü 8. bitiririz diyorsun. Walla gardaş sen bile inanmıyorsun gibime geliyor. Artık içerde dışarda yenile yenile nice 12. haftaları geride bırakacağız ahlar vahlarla ben sana baştan diyeyim. Çok çok büyük radikal kararlar almamız lazım bu takım hakkında.
Artık umudum 50 nin altına indi. Geçtim elaleme rezil oluyoruz. Sırf bu hocanın söylemlerinin boş konuşmalarının yüzünden. Şimdide millet almış eline tef çalıp oynatıyorlar bize. Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını.

Hocam Bülent Uygun diyarbakıra yenildğimiz maç sonrası bu takım iyi olacak biraz sabır dediğinde inanmamıştım ve hatta bayada söylenmiştim. Ancak gecen Denizli maçı ve özelliklede Bursaspor maçında çok iyi oynadık. Buna dayanarak en kötü Ligi 8. bitiririz dedim.

Hatırlayın önceki yıl lige fırtına gibi girip lider olmuştuk sonra ne oldu düşüşe geçtik. Bu sezon tam tersi olacak ve baştan düşüşe geçip sonradan yüseklişe gececeğiz. Buna yürekten inanıyorum.

Bugun ki oyun beni ilerisi için umut verdi. Tamam sabredecek halimiz kalmadı ama elimizden başka gelen bişeyde yok...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...