20.09.2009, 16:13
|
|
|
Usta Yiğido
662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739  
|
Cevap: İstifalar Peş Peşe Gelirmi Acaba?????????
Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
Bencede birileri bu komik oyunu oynamakdan ve ilk okul cocuklarini kandirir gibi aciklamalar yapmayi ve beslemelerine aciklamalar yaptirmayi; Taraftari suclamayi bir kenara birakip varsa birazcik onur bu takim nasil bu hale geldi onun hesabini vermeli...
Sizin icin Kacmak yok bizim icinde 12. haftayada Sabir sabir yok..
1. 2008-2009 sezonunu borcsuz kapatan SivasSpor lig,naklen yayin sans oyunlari,reklam ve sporcu satislarindan Kasasina 25-30 tirilyon para koydu
Bu para nerede....??? neden kullanilmadi..??
2-Süperligde son 3 sezonun geliri belli gideri belli.. bir sezonun bile getirisi bu 3 yilik futbolcu giderlerini karsilarken neden takima takviye icin kullanilmadi..
3-Sdatyum ve alt yapi masali dinlemek istemiyoruz bunlar icin kullanilan kaynak ve Federasyonun kaynak destegide aciklandi.
4- Takima olumlu takviyeler neden yapimadi....
5-Türkiye Liginin en az gol yiyen takimi nasil en fazla gol yiyen takimi oldu. birileri bunun izahatini vermeli....
6-... SivasSpor Babanizin ciftligi degil yaptik ettik bitti deyip gidemezsiniz.
SivasSpor türkiyede bu ugurda 40 tane civanini bedel olarak vermis türkiyenin tek takimi..
7-Taraftarin üzerine besleme yazarlarinizi salip asaladiniz cakallarinizi yollayip türübünlerde küfürler yagdirdiniz buna ragmen tarafdar takiminin yaninda... siz kimin yanindasiniz kime hizmet ediyorsunuz onu aciklamalisiniz..
8- Niye 12. hafta 3 degil bes degil 7 degilde 12. hafta düsmemizin garantilemesinimi bekliyorsunuz..
Kocaman yaziklar olsun bu takimi bu hale getirdiniz yaziklar olsun ...
Sadece Onurlu Sivasli ve SivasSporlu taraftarinin Bayrami mubarek olsun....
|
İş bukadar ciddi işte arkadaşımızın yazdığı gibi bizler yine .....
.......SUSUYORUZ NEDEN??
Bu hata ve yanlış olmaktan çıktı...
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
|
|
|