Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun'dan Bursa Yorumu
Alt 20.09.2009, 23:19   #108
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun'dan Bursa Yorumu

Alıntı:
KIZILCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam Allah razı olsun,Sivasspor sana ne kadar minnettarsa sen de bir o kadar Sivasspor'a minnettarsın.Pecze gönderildiğinde hoca bulana kadar takımın başına sen geçtin.Sen bile buraya kadar geleceğini bilmiyordun.Sivasspor olmasa sen teknik direktör olmayı belki aklından bile geçirmiyordun.Geçirsen bile bu kadar erken beklemiyordun.
Asıl dikkat çekeceğim olay şu: Bu sene takımı böyle görmektense geçen seneki halini hiç yaşanmamış kabul ederim daha iyi.Bizim istediğimiz sadece istikrar.Biz senden şampiyonluk istemiyoruz.Sadece bu ligin güçlü takımı olarak anılmaya devam etmek istiyoruz.
Sonuna kadar Sivasspor'un arkasındayız.Nankörlük yapmak istemiyoruz ama şampiyon mu olduk da rüyamızda göremeyeceğimiz başarılar elde etti bu takım?Şapka çıkarılacak,takdir edilecek bir başarıydı ama tarihe Şampiyon olan takım geçer.İkinci yada üçüncü olan takım değil.Nice Anadolu takımı ikinci oldu ama ben hiçbirini hatırlamıyorum.Ama şampiyon olanları hatırlıyorum.
Güzel yorum tebrikler...

Ayrıca kayda geçsin diye şunları yazmak istiyorum, sonra umarım dönüp bakmak lazım olmaz..
Kimse bir yere gitmez, yani takım aynı halde lig sonuna kadar devam eder, dilimin söylemeye varmayacağı şeyler olursa, korkarım ki: bir kesim bu duruma düşüren yetkili insanları eleştirmek yerine, biz baştan bir şeyler söyleyenleri "sizin yüzünüzden oldu, eleştirdiniz küstürdünüz, takımın moralini bozdunuz" diye eleştirecekler
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla