Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı
Ersen Martin ile Yasin asıl kovulması gereken onlar
|
kesinlikle sana katılıyorum bazılarıı destek destek diyor abicim her zaman destek oluyoruz her zaman yanindayiz o yuzden burada deilmiyiz o yuzden maclarını takip edip sahsım adıma (ist ) geldiginde maclarına gitmiyormuyuz nedir bundan otesine taraftardan istedikleri takımın eskı oyuncularını para vermedikleri icin bulent uyguna menejerlik parası vermedikleri icin kovdugunu yada baska takımlara transfer ettiginii soyledı bu korkunc iddaya inanmak istemiyorum ins bole birsey yoktur ve sunu ta en basından beri soler dururum kesinlikle ne yasin ne ersan nede erman bu takıma faydalı olacak ınsanlar deıl gelenlerin bır tanesı herve tum bır tanesı ne kadar az da oynasa macı cevıren balili etme ne diyim ya bela da okumak istemiyorum resmen batırdı guzelim takımı ilk basta gecen sezon oynayan ılk onbırın c.l liginde oynamaya hakkı vardı dıye dusunuyorum hangi futbolcu cl gidecek bir kulupten ayrılıp daha hedefsız bır kulube gıtmek ıster bilica haric kimsenin gitmesine gerek yoktu ALLAH seni bildigi gıbı yapsın bulent adi herif kendini bisi sandın resmen dagıttın guzelim takımı fazla da sert konusmak ıstemıyorum tabii sinirliyim suan o yuzden bu sekıl konusuyorum belki bulent beyin de bu sekil olacagı aklına gelmemişti kim bilir neyse bari zararın neresınden donulurse kardır dıyım bundan sonrakı yapacaklarını beklemek gerek eger ınat edıp ersan yasin erman da ısrar ederse hem kendını hemde sivassporu yakacak