Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı
bildigin hocalari söylede bizde bilelim basarisi neymis diger mesajinda yazmissin fb midir nedir beni ilgilendirmez kardesim fenerli gs li fener deyip tutturdunuz sen gs lisin herhalde sivasspora faydasi olan gs fb yada baskasi kim olursa olsun basimin üstündedir sivasspor gecen yil rekor kirdi buda yönetim teknik heyet ve futbolcular sayesinde bunun icinde taraftar yok bize o mutlulugu yasattilar ben hicbir zaman NANKÖR olmadim olmamda o basarilari yasatanlari unutmam sen kac kez gittin sivasin macina büyük ihtimal hic laflarindan belli gercek taraftar konusur maddi yada manevi destek verir ne verdiniz. sence simdi takimin destege ihtiyaci varmi ne düsünüyorsun varsa destek ver eger yoksa senin sivasliligindan süphe ederim
|
Ya kardeşim amma adamsın walla yorumlarının çoğuna denk geliyorum hep aynı terane.. Yok kaç maça gittin yok forma aldın mı yok tırı yok bırı... Bir benim yada bi başka Sivaslının gerçekleri söylemesi için forma alması yada başka bişey yapması gerekmiyor... İki bişey söylemek için illa o dediklerin olacaksa sen sus o zaman ben konuşayım anladın?... üç elbeyliyim sapına kadar Sivaslıyım yalaka değilim çoğu gibi anladın?... dört müneccim misin geselisin diyorsun bi yorumlarımı oku istersen istanbul köpeklerine yazdığım... beş seninle polemiğe girmem senin safın belli doğrudan yana değilsin hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun... altı evet takımın desteğe ihtiyacı var amma takım için atılması gereken adımlarada ihtiyaç var öle kuru kuru destek olmaz önce klüple ilgilenenler adım atacak biz iyi yada kötü diyecez... Ersen gönderilsin yasin gönderilsin al benden kocaman destek anladın?... Hocalar kimlermiş diye sormuş 1. fatih terim 2. mustafa denizli bunlar başarı yakalamış Türk teknik direktörlerdir bunu da söylettin ya pes bilmiyomuş gibi... yedi önemli olan istikrardır bizde o yok farkında mısın dün nerde bugün nerde ki yarın nerde olacağız Allah bilir... Velhasıl kelam bi çin atasözü der ki şemsiye falan olan oldu artık... Seneye süper lige çıkıcaz tekrar eminim ama sizler olmayacaksınız çünkü sizlerde düşenlerle gideceksiniz bizim yerimiz belli biz burdayız kişiler gelir gider kalıcı olan Sivasspordur...