Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Alt 26.09.2009, 00:07   #149
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkanla bir yerde sohbet etme imkanınız oldu mu acaba?? Veya sivasta bir birlik var mi taraftarla başkanı bir araya getirip yüzyüze sorma cevabını da alma imkanınız olsun.. Yazından sadece yukardaki kısmı aldım ilk bölümleri dikkate bile almıyorum.. İstanbul taraftar derneğinin iftar toplantısında başkan bilicanın satılmasının nedenini açıkladı.. Buraya yazayım da orda olmayanlarda bilsin.. Bilica bi yıl opsiyonlu iki yıllık anlaşmaya imza atmıştı.. Eğer Sivasspor Fenerbahçeye satmasa adamın bonservisi elinde ve istediği takıma gidecekti..Bilica onu Türkiyeye getiren yönetimi satmadı ve Sivasspora bu sayede 2 milyon euro kazandırdı.. Fenere niye satıldı diyenleri duyar gibiyim başkan GS yarım ağızla istedi Mehmet Yıldız transfer gorusmelerini de bildiğimizden dolayı GS ile anlaşılamadı dedi. Trabzon ise FB az para verdi ondan dolayı Fenere satıldı ve klubün kasasına para girdi dedi..
Degerli hemsehrim Bilica meselesi ile ilgili yönetimin aciklamalari hala sitelerde mevcut. Kimse bu durumdaki bir futbolcunun gitmesine bir sey demiyor..Burada sakat olan yönetim Bilica konusunda cikti bir aciklama yapti dediki Bilica konusunda kimse ile görüsmedik fakat teklifler var dedi.. ayni gün Hoca cikti bilicanin Fenere imza attigini anlastigini söyledi. bir gün sonra yönetim bunu yalanladi bilica konusunda kendileri ile bir görüsme olmadigini söyledi. etesi gün hoca bir aciklama yapti Bilica konusu bitmistir bilica Fenerdedir.. Simdi Bilica ya talip olacak bir kulüp bu aciklamalardan yola cikarak talip olurmu... ikinci bir talip yaratilsa 5 liraya verecegin adam alalacele 2 liraya hoca tarafindan pekes cekildi.. kaldiki bilica konusunda Sayin Otyakmaz bilica transferinde pismanin daha fazla rakamla satabilirdik aceleci olduk diyede bir aciklamasi var... biz bunlari kafadan uydurmuyoruz bu aciklamalar hala sitelerde duruyor...
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır