Cevap: Maçı Değerlendirelim İst.B.B - Sivas
saldım çayıra mevlam kayıra ...............
işimiz allaha kaldı yedi haftada çare üretmekden acız bir yönetici kadromuz varmış geçmişte yaşadıgımız başarılarda bana göre şansmıs kim ne derse desin bu saatten sonra yorum yapmak çare değil bazılarınında düşündüğü gibi taraftarın bu sonuçlarla ne alakası var ben hala anlamadım taraftar ne yapsın ya maça giderler bagıran yokmuş derler maça gitmezler takımı sattılar derler taraftar yırtınır başıbozuk derler acaba traftarda olan yurek inanç hırs sahada oynayanlarda oynatanlarda kadroyu oluşturanlarda varmı onu merak ediyorum ......
kara bulutlar inşallah kısa zamanda dagılırda artık böbürlenmeden haddimizi bilerek ligi iyi yerlerde tamamlarız
sıvassporun şampiyon olması için zaman dilimiyle tarifinin bile şu durumda imkanı yok kaldıki bu takım şampiyon olur diyerek milleti kandıranlar en buyuk gaflet ve dalalet içinde olanlardır ............zaten görecegimizide gördük yaşadık tabi kıyaslama yapıp muhakeme etmesını bılen varsa .....kesilecek ceza varsa adres taraftar keisnlikle degil..taraftara bu işkenceyi yaşatanlardır