Cevap: İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP
[SIZE="6"][SIZE="7"][SIZE="4"]Bir organizasyonun( bir spor takımı, parti, dernek, belediye vs.) başında olan kişilerin baş olmalarının birinci sebebi verdikleri vaadlerdir. ve eğer başında bulundukları organizasyon iyiyse bu onların iyi niyetinden değil bir görev ahlakından dolayıdır. bu bir lütuf değildir. bülent uygun geçen yıl 2. olmayı bize lutf etmedi. görevi takımın iyi olmasını sağlamaktı ve bunu yaptı. bu adam bunun için para alıyor. babasının hayrına bunu yapmıyor. kendi ismi için yapıyor.
bu sene sivas 7 maçın 6'sında mağlup oldu. bu takımın başında ki insanın görevini yapamadığı, görevinde başarısız olduğu anlamına gelir futbol dünyasında. bu bekleyerek düzeltilecek bir şey değildir. bu çalışarak yenileyerek düzeltilir. yenileme isteğinin bir diğer adı da "İSTİFA" dır.
başkanla ilgili bir fikrim yok.
futbollada geçen yıl tanıştım.
ama geçen yıl 1. yarı eskişehir maçından beri her maça gidiyorum. imkanım olduğu zaman deplasmandaki maçlara da gidiyorum. lisanslı ürünlerim var. yurtdışına gidiyorum sık sık. hediyelik eşya sivasspor ürünleri götürüyorum. işimden dolayı devamlı toplantılarım oluyor, her fırsatta sivasspordan bahsediyorum. SİVASLIYIM ve SİVASSPOR TARAFTARIYIM.
Bülent Uygun bu sene görevinde başarısızdır. takımı dağıttı, takım daha iyi oldu, daha kötü oldu vs. ben bilmiyorum.
ama 7 haftada sadece bir puan alan takım iyi bir takım değildir. bu durumda bu takımı çalıştıran teknik direktör iyi bir teknik direktör değildir. buna bağlı olarak bu yönetim iyi bir yönetim değildir.
birileri duygusal olacaksa onlar taraftarlardır. ne yönetimin, ne hocanın, ne futbolcuların duygusal davranmak gibi bir hakları olamazlar. onlar profesyonelse profesyonelce davranmalılar. ilişkileri profesyonel olmalı. yani yönetim u kötü durumun sebebini hocadan sormalı. hoca futbolcuyu ateşlemeli. yani "modullamalı".
eğer bunlar olmuyorsa "PROTESTO" etmek gerekir. Protesto duygusal bir iştir ve bunu biz yaparız. bize hakaret eden bir hoca protesto olarak istifa edemez. o profesyonel ve "DELİKANLI" olarak yapamıyorum, gücüm yetmiyor, bu yıl beceremiyorum deme erdemini göstermeli.
İSTİFA istemek asla sebepsiz olmaz hiçbir zaman. bu memnnuniyetsizlikten gelen birşeydir.
Büyük konuşmamak gerekir. büyük konuşmak için büyümek gerekir. yoksa "gartlak" derler. laila ile "Lailaheillallah" arasında bağıntı kurmak gibi bir görevi yoktur teknik direktörün.
futboldan anlamıyorum. hala ofsaytı bilmiyorum. ama durumu görebiliyorum.
istifa ile ya da başka şekilde bu sorunu çözmek istediklerini birileri göstermelidir vesselam.
Herkese İyi Geceler..
--------------------------------------------------------------
Blue Velvet [/SIZE][/SIZE][/SIZE]
|