Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 27.09.2009, 00:25   #147
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.
Sevgili kardeşim yada ağabeyim...evet bülent hoca geçen sene istifasını verseydi tabiki karşı çıkardım.Hatta istifa dedikoduları çıkınca ben de kalmasından yanaydım.Ben şu anda "Bülent Uygun istifa" naraları atmıyorum.Bülent Hoca kendini ispatlamış bir teknik direktör.Eğer geçen sene ve ondan önceki seneki başarıları olmasa yönetim onu çoktaaaan yollamıştı.bakın Pecze örneğine: Bu adamla Sivasspor 12 lig maçında 3 galibiyet,6 mağlubiyet ve 6 beraberlik almış.adamın gözünün yaşına bakmadılar.Neden?Çünkü olamadı da ondan.Benim kızdığım tek nokta şu: Bülent Uygun bizi Bank Asyaya götürse bile arkasındayız denmesi.Yok böyle birşey!!! Duygusallığı bir kenara bırakıp biraz profesyonel düşünmeye çalışalım.Bu takım Bank asyaya düşerse bir daha yükselemez.Bunun örneği çok.Erzurumspor,Yozgatspor,Mal atyaspor,Vanspor ve ismini sayamadığım birçok klüp bugün kimbilir hangi liglerde.Ben bu takımı kanserli hastanın her geçen gün eriye eriye ölüme yaklaşmasını seyreder gibi görmeyi hazmedemiyorum.Geçmişin başarısı geleceğe ışık tutamıyorsa ne yapmamızı tavsiye ediyorsunuz?Bülent Uygun'a yine şans verilmeli ama Bank Asya yolu görünene kadar değil!
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...