Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir
BAŞKA SİVAS'DA BAŞKA SİVASSPOR'DA YOK
|
ya kardes sen bulent hocanın yaptıklarına katılıyormusun yani kamanan gibi birinin kesilmesi dogrumudur yasin erman ersan ilk onbirde oynaması dogrumudur bu takım bu adamın bu sekıl yapması ıle eski gunlerine gerimi donecek ? sen buna ınanıyorum de ben bundan sonra bir kelime yazmayayim olumsuz isyan eder oldur takimda sakatlıklar hakem durumları o bu su die die nere kadar gidicek tranferde resmen ölücü gibi ligden dusen takım ların oyuncularını almak mıdır bulent uygun elindeki kadroyu bozdu ve duzeltemıyor sanırım her seyı kendısının yaptıgını dusunuyor bilica slvya herve tum balili onun icin bulunması kolay bir oyucu gibi geldii ama bir tane adam gibi adam alamadı takıma uyum sorununu asamadı takımda kala kala kalmıs bır kamanan onuda kesiyor s........ g.... 7 mac ta 6 malubuyet alıcan bısı demıcen faydalı olamıyorsan gidecek duygusallık olmaması lazım yonetım bır an onca bulent uyguna baska gorev verıp yeni bir teknık adam alıp yoluna devam etmelii en azından lıg sonu uefa sansımız olsun yazık gunah