Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyoruz sivassporumuzun bu durumuna sende bende bizlerin hepimizin içi acıyor ama birde bardağın dolu tarafından bakalım bu takımı son iki sezondur şahlandıran sivassporumuzu türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran bülent hoca değilmidir şimdi durumumuz hiç iyi değil ama bu demek değildirki bu takım hep böyle kalacak içinden cıkılmaz bir duruma doğru gidiyoruz bizler taraftarlar olarak sakin olmalıyız takıma desteklerimizi her zamankinden daha çok vermeliyiz bu saatten sonra ne futbolcu alınır nede satılır elimizdeki teknik heyetle futbolcu kardeşlerimizle süper liğde üst sıralardaki yerimizi almanın yollarını aramalıyız farzedelimki bülent hoca istifa etti kimi getireceğiz başımıza piyasada bir kac tane kaşerlenmiş hoca bozuntuları var bülentten dahamı iyiler hangi başarıları var calıştırdıkları takımları ya kümeye düşürürler yada kıl payı kurtarırlar bizim 40 senelik mazimizde ulaşamayacağımız başarılara imza attıran hocamıza vefasızlık yapmıyormuyuz biraz daha sabırlı olmamız gerekmezmi istanbulda 4 eylülde bir iftar yemeğinden sonra sayın başkanımız mecnun beyle 2 saati aşkın konuştuk ne futbolcu alacak paramız nede hoca alacak durumumuzun olmadığını söyledi ancak kendi yağımızla kavruluyyoruz dedi yapacak başka bir şey yoktur kamanan konusunda bir çok arkadaşım gibi sizinde duygusal davrandığınızı düşünüyorum bu iş bir kamananla olacak iş değil takım olarak üzerimizde bir güvensizlik var pisikolojik bir baskının içindeyiz aslında çok kaliteli bir kadroya sahibiz ama şansızlığımızdanmıdır nedendir bunu skora yansıtamadık burda bize iş düşüyor teknik heyetin ve futbolcu kardşlerimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var biz taraftarlar sabırla ve azimle takıma destek vererek sıkıntılarrı aşmlıyız benim bülent hocayla hiç bir bağlantım yoktur severim ayrı konu ben inanıyorumki hocamız bu işe bizden daha çok üzülüyordur sivası düşünmese bile kendi kariyerini düşünerek bizi bu sıkıntılara sokacağına ihtimal vermiyorum yarın burdan ayrılırsa kariyer sahibi iyi bir hoca olarak ayrılmak isteyecektir allah korusun kümeye düşen bir takımın hocası olmak istermi daha düne kadar sivası sivaslıdan çok düşünen adam diyorduk şimdi hemen bir kalemde silelimmi?sivaslıya yakışanı yapalım hoş görüyü elden bırakmadan BAŞKA SİVASSPOR YOK HEP DESTEK TAM DESTEK
|
SEVGİLİ KARDEŞİM BEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. AMA SEN BENİ ANLAMAK İSTEMİYORSUN. BEN ÖNCELERİ ÇOK AMA ÇOK DESTEKLEDİM. YAPTIKLARINIDA İNKAR ETMEDİM. MECNUN BAŞKAN PARAMIZ YOK DEMİŞ ÖYLE YAZMIŞSIN. KÜÇÜK BİR HESAP YAPALIM. FEDERASYONDAN GELEN GELİRLER-LİG TV GELİRLERİ-REKLAMLAR-İDDİA-DERKEN BAZI DİĞER GELİRLERDE MUTLAKA VARDIR. BUNLARA EK OLARAK SATILAN FUTBOLCULARDAN ALINAN PARALAR. NEDEN PARAMIZ YOKMUŞ. BEN DİYORUMKİ BÜLENT UYGUN TRANSFERDE ÇOK BÜYÜK HATALAR YAPTI. MESELA TUMU GÖNDERİP ERSEN MARTİNİ ALMAK HANGİ AKLA HİZMET ETMEKTİR ALLAH AŞKINA. BENİM ÖNCEKİ YILLARDAKİ YAZILARIMADA BAKARSANIZ OLİVİERA PAŞEKO SERGİO DENEN FUTBOLCUNUN NEDEN TAKIMA KAZANDIRILMADIĞINI DEFALARCA SORMUŞTUM.ERSEN MARTİN BALİLİDEN ÇOKMU İYİ ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN. YASİNİN BU TAKIMDA NE İŞİ VAR. BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ BU. TUM DİYORKİ EĞER DOĞRUYSA BÜLENT HOCA YABANCI FUTBOLCULARI SEVMİYOR. EĞER DOĞRUYSA NEDEN. LAF DÖNÜP DOLAŞIP MENEJERLİK OLAYINA GELİYOR. İNSANIN AKLINA HEP ACABALAR GELİYOR. GERÇEKTEN SÖYLENENLER DOĞRUMU DİYORSUNUZ İSTER İSTEMEZ. DEMEKKİ DİYORUM BEN GEÇEN YILLARDAKİ BAŞARILARI FUTBOLCULARIN ÖZEL GAYRETLERİYLE ELDE ETMİŞİZ. HOCADAN KAYNAKLANSA HOCA AYNI HOCA. DEMEKKİ FUTBOLCULAR KENDİLERİ O BAŞARILARI ELDE ETMİŞ. MANTIK DOĞRU DEĞİLMİ. BÜLENT HOCANIN GEREKSİZ KONUŞMALARINDAN SEN RAHATSIZ OLMADINMI. BİZLER ÇOK RAHATSIZ OLDUK. MEDYATİK OLMAYA ÇALIŞTI. POZLAR VERDİ. GEREKSİZ KONUŞMALAR YAPARAK TEPKİLERİ TOPLADI. BİRDEN BİRE SİVASI HEDEF HALİNE GETİRDİ. MEGOLOMAN OLDU NERDEYSE. KENDİSİNİ BİR DAHİ GİBİ GÖSTERMEYE BAŞLADI.KÖTÜ FUTBOLCUDAN İYİ FUTBOLCU YAPARIM MANTIĞIYLA HAREKET ETTİ. ALDIKLARI ORTADA. YANİ SEVGİLİ KARDEŞİM BİZİM ELEŞTİRDİKLERİMİZ ORTADA. GEÇEN YILKİ KADRODAN SADECE MUHAMMET ALİ GİDEBİLİRDİ. BİR KAÇ TAKVİYE YAPILIP YOLUNA DEVAM EDERDİ. NERDE GÖRÜLMÜŞ TAKIMI DAĞITMAK. HANGİ AKIL BUNU GEREKLİ GÖRÜR. BENİM SSENİN DÜŞÜNCELERİNE SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK SADECE BENİ VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERİ ANLAMANI RİCA EDİYORUM. BİZİM HAKLI GEREKÇELERİMİZ VAR. SAYGILARLA..