Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA
Alt 05.10.2009, 22:10   #52
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA

Lütfen bu site saygın bir site...Birbirimize karşı kırıcı olmayalım...Ne oluyor bize arkadaşlar...Niye birbirimize karşı bu tür hareketlerde bulunuyoruz...B. Uygun'un bende gitmesini istemiyordum ama adam gitmek istiyormuş ve gitti...Ne yapalım şimdi ...Gitmek isteyen birisinin arkasından karalar mı bağlayalım;yas mı tutalım...Hayat acımasız arkadaşlar....Başarı varsa sen de varsın yoksa sen de yoksun...Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar maç kaybeden bir hocayı yerinde bırakmazlar bu da bir gerçek...Ama Biz taraftarlar olarak yine de devam etmesini istiyorduk..Gönül isterdi ki hoca devre arasına kadar ya da bu yılın sonuna kadar devam etsin...Ama hoca herhalde bu kadar stresi kaldıramadı ya da Sivasspora verecek bir şeyinin olmadığını düşünmüş olmalı ki takımı bıraktı...Ya da ortaya son bir ihtimal kalıyor; hocaya ligimizden başka bir takım veya takımlar teklifte bulundu hocanında aynı geçen seneki M.Yıldız'ın başına gelenler gibi kafası karıştı ve takımı istediği gibi yönetemedi...Bu nedenle de şimdilik takımı bıraktı...Bugün bir arkadaş şöyle bir yorumda bulundu:B.UYGUN'un gözü milli takım hocalığında...B.UYGUN acaba federasyondan milli takım için teklif almış olabilir mi?Çünkü F.Terim milli takımı dünya kupasına götüremezse yerine yeni bir isim düşünülebilir;bu isim de sakın B.UYGUN olmasın...Bana B. UYGUN'un Sivassporu bırakması biraz garip geldi;çünkü son 15 güne kadar ne B. Hoca ne de yönetim istifadan hiç bahsetmiyordu...Bakalım bu dedikoduların sonu nereye varacak;yakında kokusu çıkar herhalde....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...