06.10.2009, 01:20
|
|
|
Acemi Yiğido
4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
peki sevda 58 sen bana şunun izahını yaparmısın ?
bülent uygun neden gitti ?
taraftar baskısımı?
yönetim baskısımı?
eğer şayet sizin dediğiniz gibi taraftar baskısıysa asla vede asla değil bülent uygun değilmiydi ben 5 milyona bilet alıp trübüne gelen taraftarın sözüyle istifa etmem diyen
yönetim baskısı ise hangi kulup yöneticisi mecnun başkan gibi hocasının arkasında durur bütün yetkileri verir aldığına sattığına karışmaz
hani diyorduya hocamız ben adam satarım ama kimseyi satmam
bülent uygun yüzünden kendi şehrinden olan bir kişiye ağıza alınmayacak kadar küfürler eden bülent uygunu hemşerisinden kulubünden sivasdan üstün gören taraftarı sattı gitti
sezon başı mecnun başkan yatırım yapacağım bana birtrilyon altıyüzmilyar lazım dedi kendisine güvendi başkan verdi candostu mecnun abisini sattı
foruma bak eleştirilerin % 90 nı istifa diye değil takımı düzelt diye bizi ince hesaplarının bir piyonu yapıp sonra taraftarı birbirine düşüren bizi satanı biz dünden satarız
ben sivaslıyım bir tane hemşerimin tırnağını 1000 tane bülent uyguna değişmemm
biz eli nasırlı anaların çocuklarıyız bizim kitabımızda affetmek var YALVARMAK ASLA
|
Sen şimdi bu söylediğine inandın mı? bari iftira atma Mecnun Başkan' a kim padik atabilmiş ki Bülent Uygun atsın, yani senin demenle Mecnun Başkan kandırılmış, Mecnun Başkanı kandıracak hele hele senin dediğine göre 1.6 milyon tl dolandıracak adamı kusura bakmada yerden spatula ile kazırlar,bunun adı Bülent' te olsa Fikret' te olsa değişmez.
Ucuz tarnsfer politikası bu sefer sonuç vermedi fatura birine kasilecekti ya teknik direktöre yada yönetime, yönetime kesilen fatura teknik direktörüde yerinden ederdi zaten o yüzden ya harcandı yada kendisini feda etti buna birde istifa sesleri eklenince tuzu biberi oldu...
Ucuz Transfer politikasına gelince bu Sivasspor' umuzun değişmez gerçeğidir, değişmesi için herkesin elini taşın altına koyması lazım ancak özellikle bu yıl yapabileceğimizin en iyisini yapmak zorundaydık,gerek federasyon ve gerekse lig tv ve reklam gelirlerinden en çok parayı bu yıl almışken tam çuvalladık o dendi bu dendi ama bir türlü bizim hah bu diyebileceğimiz bir isim gelmedi varolan takıma takviyeyi Bülent Uygun istemedimi sizce ama imkanlar buna izin vermedi ve sonuçta bu, yani gelen hoca belki bir iki hafta çıkış yapabilir ama sonrasında pek umutlu değilim Allah versede bu yıl ligde kalabilsek.
Hayırlı bakalım.
|
|
|