Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni hoca, yeni dönem!
Alt 08.10.2009, 11:04   #8
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni hoca, yeni dönem!

bülent uygun iyi idi hasdı.Arkasından konuşmak istemiyorum.Kaldı ki düşüncelerimi kendisine mektupla ilettim.Ama bir gerçek var ki sivassporu kendi labaratuvarı gibi yönetti arkasında da benden sonrası tufan dercesine sadece valizini değil ekibinide alıp götürdü.
bir kere çok fazla sakaryalıları toplamıştı.orasını bir ölçüde çifliği gibi yönetiyordu.Onun bu işletim şekline sivas içeriisndende destek verenler var idi.
tabi başarılı oluncada kimse sesini çıkaramıyordu.konuşmak isteyenede hemen cevap hazırdı.sivasspora kaç para yardımın dokundu.futboldan ne anlarsın.sivasın hayalinde göremiyeceği başarılar gibi sözlerle insanlar susturuluyordu.Hoca kendi bildiğini yaptı.öze elştirisinin yapmadan gitti.
her ne ise.gitti.hayırlara vesile olur inşalalh.Gelenin bulunmasında da katkısı olduğuna inanıyorum.
şu sivaslılık adına birilerinin takım içeriisnde tekel kurmasınıda artık bırakalım.profesyonel düşünmeliyiz.kim daha başarılı olacaksa o olmalı.bence bülent uygun ile çalışmış sivaslıda olsa hiç kimse işin içerisine sokulmamalıdır.onlar biraz dinlensinler.becerileri başarılıları varsa aten onları bir bulan olan.yoksa sivasspor hayrat değil.
ben bu yaz bir denememi paylaşmak istiyorum.benin kardeşimin oğlu hollandada yaşıyor.ve de ps ve eindhovenin alt yapısında oynuyor.bu yaz izinde idi.çocuğu çok zorlayarak paf takımı seçmelerine götürdük.seçilse bile türkiyede sivasta kalacağı yoktu ama sırg sivasspordaki işleyişi görmek için bunu yaptım.tanıdıklarımıda haberdar etmedim.bir görseniz seçme demek için bin şahit lazım.ne teknik bir arayış var.ne bir inceleme.hadi giy formayı oyna.işte seçme böyle yapılıyordu.seçme öncesi orada kendini birşey sanan sivaspordan geçinen bazı sorumlular telefonlarla neler konuştuklarınada tanık oldum.ayrıntılara girmiyorum.seçme yapıldı.kimseyi almadılarya gerçi başka ayrıntıları fazla anlatmaya gerek yok.ilkel keyfi başıboş bir ileyişe gözlerimle tanık oldum.eğer bir seçmeci kayıtlarında ps eindhoven yazan birisini farkedemiyorsa ve de onun birkaç topa hamlesinde farklılığını göremmiyorsa bu nasıl işleyiş.kimse yanlış anlamasın amacımız seçilmesi değil.zaten orada bir futbol kariyeri var.alalım deselerde gelmezzdi.ama amcasının zoru ile yiğenin bir şeyi göstermek için figuran olarak kullanılmış oldu.
sivasspor alt yapısı böyle kuruluyor.menejer bülentin keyfine göre gelecek olanlardan seçilerek kuruluyordu.
biizm adı bahsedilen sivaslı kişilerde bu oyuna basamak oluyorlardı.şimdi kendilerini kurtarma gayreti içeriisnde basının desteğinide alarak devranlarını sürdürmek istiyorlar.
bırak sayın yiğit kardeşim.kafakol ilişkileri içerisinde bunların yeni kapılardan geçmesine aracı olma.biraz başka yerde pişsinler ondan sonra buraya gelmeyi hak etsinler.
bak muhsin hoca türkiyede yer edinememiş ama durmamış başka yerlerde kendine kapasite eidnmiş.bu konuma gelmiş.bizlere böyle fatihler lazım.gelene ağam gidene paşam zihniyeti ile sivası değil kendilerini kurtarma gayretindeki insanlara sivaslıda olsa yüz vermeyiniz aracı olmayınız.sivasspor hayır kurumu değil.birilerinin çiftliğ değil.
sivas hep bilinçsiz sivaslılıktan kaybetti.rektör sivaslı oldu da ne oldu.daha böyle çok örnek var.feodal ve amatör düşünme devri geçti.fenerbahçe brezilyalıları ile fenerbahçeliliğini sürdürüyor.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...