Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent Uygun Neden İstifa Etti?
Alt 08.10.2009, 20:11   #26
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Bülent Uygun Neden İstifa Etti?

Bülent Uygun neden istifa etti?

Gerci bu soruya samimi bir sekilde cevap vermesi gereken kendisidir.

Bizim buraya yazacaklarimiz kimileri tarafindan Gidenin arkasindan konusma olacak. ama yinede bu konudaki düsüncelerimi paylasmak istiyorum.

1. Bülent Uygun Rüyasinda bile göremedigi popolerligi SivasSpor ve Yöneticiler sayesinda yakaladi.

2.Göndermesi gerekenleri gönderdi. almasi gerekenleri aldi fakat buna ragmen Sezon basindan beri mutsuz ve kafasi karisikti.

3.Sezonun basinda kimi internet cevrelerince ve camiamiz icerisinden bagzi Arkadaslar Bülent Uygunun Melih Gökcek le görüstügü idda etti bunlar buralardada yazildi cizildi o sürecte cikip bu iddalari yalanlamadi.

4.Camia icerisinde özellikle yönetimden asiri taviz aldigini bilincindeydi yaptigi her ukalalik ve dengesizlik kendisine gerek yönetici kesiminden gerekse bir kisim taraftardan daha fazla tavizi hak ediyor biciminde degerlendiriliyordu.

5.Sezonun 3. haftasindan baslayarak istifayi gündemlestiren Bülent Uygunun kendisi oldugu icinde gerek takim kurgusunu gerekse dilinin kurgusunu bunun üzerine ayarladi... önce 5. hafta duygu dolu bir mektup yazarak gemiyi ilk faarelerin terk edecegini söyledi aradan 3 hafta gecmeden 7. hafta gemiyi terk edecegini ilan edip 8. hafta gemiyi ekibi ile terk etti....

6.aciklamalarinda belirtigi gerekce inadirici degil Yönetimin önünü acmak icin istifa ettim diyor. Ama asil gerekce kendi kurdugu takima inancsizligi ve elde ettigi popolitenin yerle bir olma kaygisi. Stadyum programinda Hakan Sükür istifa etmemesi icin Bülent Uygunl a Gürüstügünü "Bülent Uygun takimin oynamadigindan söz ederek kalmasisinin kendisine zarar verecegini belirtigini ifade etti"

7-18 Eylül tarihli Bir haberde bu haberden buradaki bütün arkadaslarin haberi var. yaklasik Bülent Uygun istifa etmeden 12 gün önce yapilmis bir haber. Bu haberide yapan Ankaragücüne yaki bir internet sitesi.. Buradaki habere göre Bülent Uygun sonuc ne olursa olsun Antalya maci sonrasi istifa edecegi ve Ankara Gücünün basina gececegini yaziyordu..

8. Zaten kendiside Ingilterede egitim amacli bir kursa gidecegini kendini gelistirecegini ve Anadoludan Sampiyonluk iddasinda olan olanak ve zemin hazirlayan bir takimla calisabilecegini belirtiyor.Büyük ihtimallede devre arasinda bu durum gerceklesecek. Egitim masraflarinida saniyorum Melih Gökcek karsilar. Kisilik olarakda Uyum icerisinde olarak calisacaklarina eminim.
Unutulmamaliki Melih Gökcek Mecnun Otyakmaz degil. verdiginin karsiligini fazlasi ile ister insan satmayi ve adam harcamayi Bülent uygundan katbe kat iyi yapabilecek nitelikde biri.. ilk basarisizligindada geldigi yere 3. lige geri döner.

Büyük ihtimallede Bülent Uygun En gec devre arasinda Ankaragücünde!!!!!
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...