Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'u Degil,Kendini Feda Etti
Alt 10.10.2009, 08:58   #9
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor'u Degil,Kendini Feda Etti

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o lafları ben tv den bülentin ağzından da duydum,kimsenin bişey salladığı yok lafını bil de konuş.peki sen bülentin avukatımısın öyle temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp milletin önüne getirilen konuyu tekrar gündeme getiriyosun.peki bülent ne diyecekti;''başkan artık seninle çalışamayız,artık seninle yürümüyor,futbolcuların sana güveni kalmamış,senin sana güvenin kalmamış''mı diyecekti.bülentin öyle her dediğine inansaydık evin yolunu bulamazdık.bülent ben başkanla geldim başkanla giderim de demişti hatırlarsan.peki başkan ne dedi;''bülentin öyle bir şey söyleyeceğini sanmam,ben SİVASlıyım ben ölürsem benim cenazem buraya gelecek...''daha 1 hafta olmadı bu konuşmayı yapalı.

demekki neymiş;öyle her düşündüğümüz doğru olmayabiliyomuş,herkes aynı fikirleri paylaşmayabiliyormuş.bu adam defolup gittiği gün kurban kesmek gerekiyordu aslında ama neyse abartmayalım.sen ne dersen de arkadaşım benim bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar.cümle alemin bizden nefret etmesini sağlayan,bize beter olsunlar dedirten bi adamı azıyla kuşta tutsa,şampiyon da yapsa zerre kadar sevemem.ve birde taraftarına 5 paralık taraftar,mallar diyen bir adamıda sevemezdim.ALLAHa şükürler olsun bu karaktersiz adamdan kurtulduk...
Yiğidomurat sana kesinlikle katılıyorum. Üstteki topicde bize birkaç çürük lema demiş adamın biri))

sanki biz bu bülente köle olacağız.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır