Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz : Hatalarını Kabul Etti
Alt 14.10.2009, 18:27   #37
Sivas Meydan
YASAKLI ÜYE

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas Meydan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Otyakmaz : Hatalarını Kabul Etti

Alıntı:
sgulturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardeşim her şeye yazıklar olsun cümlesi ile başlamak ne kolay. benden de sana yazıklar olsun. hoca yı internetten bulmuş falan. adam yeni geldi dur bir bakalım. ya bu sivaslılar ne kadar pervasız. ne kadar aceleci. illa yorum yazmak zorunda değilsin güzel kardeşim
Yorum yazmadan önce senden izin almam gerekiyor(sa) kusura bakma birader bir dahaki sefere sana yazacağım mesajı atarım eğer sen uygun görürsen yorumumu yaparım.İllede istiyorsunuz ki herkes aynı şeyleri düşünsün aynı şeyleri yazsın eleştiren olursa da böyle bastıralım daha da yorum yapmaz kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız.Artı benim bildiğim bu site tüm Sivasspor taraftarınındır kimseye hakaret küfür etmediğim sürecede yorumlarıma müdahale edilmesine izin vermem.ben Sivassporumuzun böyle ne idüğü belirsiz hocalara teslim edilmesine tahammül edemiyorum siz herşeye toz pembe bakmak istiyorsunuz ama ben gerçekleri görmenizi istiyorum bu hocadan gerçi hoca kelimesi kullanırkende tereddütlerim var bize bir hayır gelmez takımın başında olmasına da gerek yok Sivas demirsporun hocası gelsin daha fazla başarılı oluruz.
Sivas Meydan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla