Cevap: Takımda Güven Sorunu Var
Artik özgüven sorunumu deriz,maglubiyeti kaniksamami deriz. yoksa Takimin direncinin olmayisimi deriz yada erken havlu atan bir takimami sahibiz deriz.Tüm bu tanimlar icinde bulundugumuz gerceklige uyuyor..
Ayrica bir diger konuda Muhsin Hoca Bülent Uygun ile takim hakkinda bir görüsme yapyapacagini söylemisti... onun etkisinde kalarak Genclerbirligi macinda kadro olusturmus olabilirmi diyede düsünmeden edemiyorum. Gerci yillarin tercübe ve birikimine sahip bir hoca Kendi gözlemleri ön planda olur diye düsünüyorum.. Ayrica Kamanan bu futbolcuya takim icinde bir tavirmi var yoksa bu futbolcu anteremanlarda eksikmi kaliyor. anlamis degilim. bu futbolcunun kalite ve ayarinda olmuyan futbolcular ilk 11 de görev aliyor Kamanan neden oynatilmiyor.. ortasahamiz hala derli toplu degil yol gecen hani gibi. defansimiz kendine güvensiz ve basit hatalardan goller yeniyor.
Forvet desen Allaha emanet. oynamasi gereken oynamiyor. Oynadigi süre icinde orta saha forveti oynatmamak icin elinden gelen tüm cabayi sarf ediyor.
Kendi takim arkadaslarina yaptiklari kötülügü ve kötülük yapma dikkatini rakip takim oyuncularina yapsalardi simdi ligin üst siralarinda bir yerlerdeydik.. Defansi ortasahasina yardim etmez ortasahasi defansina yardim etmez forvetine pas atmaz pozisyona sokmaz.. hem kendilerini bes paralik ederler hem bizim kafamizi öne egerler hemde sanki bir yil önce kafaya oynayan topcular kendileri degilmis gibi Futbol oyunu sergilerler. Ayiptir yaziktir hem kendinize hemde bu takima.Milletin maskarasi olduk.
Ben gercek kimligi ile sahaya cikacak bir SivasSporun yenemiyecegi takim yok diyorum bu hali ile bile ama agbetu ve ersenin oynamadigi maclarda..
ne diyelim Allah sana Kolaylik versin Muhsin Hoca ...Birde sakin Kimsenin etkisinde kalma bu takim icindeki takimi kemiren güvemidir kurtmudur kurtcukmudur artik her neyse onu en kisa sürede tesbit edip düzelmeyi basarirsiniz insalah diyorum.. yanliz sakin bu takimi bu hale getirenlerden öneri almayin cünkü bu takimi bu hale getirip kacan birinin verecegi ögüt sizi basarisiz birakacak tuzak olur.. Varsa bu noktada beceriniz görün tesbit edin ve cözün..
|