Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bize ne Sivasspor`dan !
Alt 27.10.2009, 14:45   #6
meteada
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 meteada Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bize ne Sivasspor`dan !

Burda taraftarı eleştirince ne kardeşim hep taraftar taraftar diyorsunuz diyordu bazı arkadaşlar ama zaman kimin haklı olduğunu gösterdi. Ben hep diyorum bu şehir bu takımı kesinlikle hak etmiyor.. Bizler bu takımı hak etmiyoruz.. Geçen yıl şehrinin takımı şampiyonluğa oynarken FB, GS, BJK forması giyip rakip takımı tutan çok sivas evladı gördük.. Şampiyonluğa oynarken böyle oluyorsa kümede kalmak için oynayan takım için hafta sonu olanlar normal.. Çünkü Sivaslılar Sivassporun başarısını bile çekemediler..öncelikle yukarıdaki yazıyı yazan arkadaşıma sonsuz teşekkür ederim. eline sağlık birde Abdullah YİĞİT kardeşimize teşekkür ediyorum. geçen yıl ligi sarsıp şampiyonluk mücadelesi yaparken caddelerde İstanbul takımlarının yalakasını yapan onların formaları ile boy gösteren zavallılara ne demeli gerçekten bunlar Sivaslımı,,,, hala kendimize gelemedik arkadaşlar.. Allah korusun kaçan balık büyük olur. o zamanda iş işten geçer.. lütfen şu yalakalığı bırakıp gerçek kimliğimize bürünelim.. saygılarımla
meteada isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda meteada'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...