Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
Alt 02.11.2009, 16:44   #352
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
öncelikle bu konuyu kim baslattiysa ona cok tesekkür ederim,ben almanyada yasiyorum,elimde oldukca maclara gelmeye calisiyorum,her macina gelemiyorum tabiki.ama sunuda söleyim,böle bisey yaparsaniz,sivasspor icinde cok iyi olur,sivas icinde cok iyi olur,evde koltuga oturup sivassporun macini izleyen,ttaraftardan daha delikanlidir buraya bu konuyu acan bayan arkadaslar,gercek sivassporlu sizsiniz arkadaslar,hertürlü destekliyorum sizleri,ben sivasliyim sivassporluyum demekle olmuyo,televizyonda izliyorum cok üzülüyorum,türübünler bombos.zaten bizim sorunumumuzda sahip olduklarimiza sahip cikamiyoruz,sivasspor bu durumdaysa taraftarin daha desteklemesi lazim,evde koltuga oturup veyada sivassporun puan durumuna bakip sivasspor desteklenmez,sivasspor orda saha orda,türübün orda,herkes gidip takimini türübünde desteklemeli,sizlere cok tesekkür ederim,böle bisey yapmak istediyiniz icin sivasin delikanli kizlari,siz böle bisey yapinki sivasin maci oynanirken kahvehanelerde,okey oynayan sivaslilar utansin,sizlerle gurur duyuyorum,benim memleketimin delikanli kizlari,isiniz gücünüz rast gelsin,saygilarimla
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır