Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor
Alt 09.11.2009, 23:18   #53
ahmetsahin58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetsahin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor

Alıntı:
karadavut58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yasen kimsin once kendi taraftarlinizi elestirin acaba kac maca geldiniz ne dedinizi bili yonuzmu arkadas bu sivasspor nerdeydi mecnun baskandan once senin bilgin varmiydi nerde oldundan delikanli durus vede cok degerli baskanimiz var kendiside bu durumda olmayi istemezdir baskanimiz bizden daha uzgun takimin bu durumuna tamam gecmis gecmiste kalmistir emme unutmayinki gecmiste bize yasattigi guzelikleri ins gelecektede yasatacaktir ad*****ipta biz bu kadroyu kurduk kume dussekte kalsakta bu kadroyu degistirmem dedimi oda insan yanlis yapar ins duzeltecektir akilli ol adam gibi yorum yaz sanirim sen eskiden bjk nin carsi taraftariydin onlarda hermacta baskanlarini istifaya cagirirlarda
sen once konusmayı ogren sonra taraftar ol sen bılmessın baban bılır ben nacılerın tabutmemetlerın donemınden berı taraftarım yasım 49 bu takım amator kumede bıle olabılır hıc farketmez taraftarsan kulubunu bıleceksın baskancı degılım ben bırı gıder dıgerı gelır bakı olan SİVASSPOR dur... haa birde amigo ihsan vardı rahmetli oldu mekanı cennet olsun.senkımsın gıbı yazılarda yazma haddını bıl ıstersen
ahmetsahin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla