Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
Alt 10.11.2009, 00:26   #126
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazdıklarının büyük bölümüne katılıyorum Ben senin gibi sağduyulu insanlara vefasızlık yapamayacağımı anlatmaya çalıştım zaten...Ben bugün üniversiteli bir Kayserili öğrenciyle konuştum, benden çok o kızıyor statta olanlara...maça gidecektim sırf bunları tahmin ettiğim için gitmedim diyor...ticaret, oturup kalkma, dostluk, arkadaşlık farklı birşey; bir grup yada şehrin başka bir grup yada şehre bakışı farklı...Ben Kayseride büyük çoğunluğun senin gibi düşünmediği kaneatindeyim demek istedim sadece...Bu olanlar herkesi dahada kışkırtmıştır üstelik...Benim 2. yarı gitmeyi en çok istediğim deplasman Kayseri oldu mesela
sondan başlayayım tabiki,geleceksin herne kadar butun ailem kayseride yaşamını sursede malesef ben 20 senedir istanbuldayım,am sen ve sivaslılar kayseriye gelecekse bana da haber verin sadece sizi konuk etmek ıcın bende gelmezsem namertim,ve inan kayserinin hepsine yakını benim gibi düşünüyor,bakın siz sivasın neresindensiniz bilmiyorum ama inanın 30,000 ın uzerınde sivaslı var kayseride yemın ederım ayıramazsınız biz ikiziz,biz sizi,garındaş biliriz
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda komşu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...