Cevap: Yeni Sistem Başarı Getirecek
yani sende bizi bu hikayelerle oyaliyacan ve yari sezonu transfer yapmadan gecirecen oylemi hocam yonetim galiba kafayi takimdan cok baska seylere takmis ve sizide ikna etmis anlasilan bu takimdan hicbirsey olmaz hele hele erman ersen ibrahim sahin kadir yasin ugur kavuk gibi kisilerin oldugu hicbir takim bir yere gelmemis ve gelmez bakin geldikleri takimlarin haline ALLAH askina siz bu taraftari yada vatandasi aptal falanmi saniyorsunuz ersen siirtjetpada oynamis belkide simdi amatorde bile yok erman istbsb de oynamis neredeyse dusuyorlardi bize satti yakayi zor kurtardilar eminim bize tek dua eden takimdir ist buyuksehir ermandan onlari kurtarip ustunede ikitane altin yumurtlayan futbolcu verdigimiz icin digerleri ibrahim sahin in sezon sonunda bir kafa golu var hacettepede baskan yada bulen t hoca ona asik oldular galiba digerlerini de siz arastirin bir zahmet yeter bu kadar oyun diyorum ben emin olun tum taraftarda aynisini diyor cunku artik mac bakmak icin topluma cikamaz olduk cikinca herkes alay ediyor ya dayanamayip kavga edecez hermacin ardindan hatta baslamadan mac bakmak icin gittigimiz yerlerde bizi gorunce sivas a kac sallariz arkadaslar diyorlar iste durum boyle dovenmi sovenmi yoksa hic gitmenmi bunada siz karar verin sayin yetkililer
|