Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kartal Avcısı Kamanan Olacak
Alt 23.11.2009, 09:28   #30
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kartal Avcısı Kamanan Olacak

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamanan: "Oynatılmazsam giderim"
Sivasspor'un golcü futbolcusu Yannick Kamanan, Yiğidolar'dan ayrılabileceği sinyallerini vermeye başladı. Sivas'ın bugüne kadar futbol oynadığı şehirler arasında en kötüsü olduğunu vurgulayan Kamanan, ilk 11'de yer bulamamaya devam etmesi durumunda takımdan ayrılacağını vurguladı.

Goal.com

Yannick Kamanan, Sivassporluları kızdıracak açıklamalar yaptı. Kırmızı-beyazlı takıma bu sezon başında transfer olan ve şu âna kadar rakip fileleri 4 kez havalandıran Fransız santrfor, yedek bekletilmeye devam edilecek olursa bu takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Fransa'da yayın yapan SoFoot adlı derginin internet sitesine konuşanan Kamanan, bu sezon her şeyin kötü başladığını ve bir türlü de düzelemediğini belirtti. Adını bile telaffuz etmekte zorlandığını ifade ettiği yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral'la, sezon başında yaşadıkları puan kayıplarını telafi etmeye çalıştıklarını ifade eden 28 yaşındaki futbolcu, "2011 yılına kadar sözleşmem var. Ama yeni hoca geldiğinden beri pek oynama şansı bulamıyorum. Şimdilik durum idare eder; ama ben oynamak istiyorum. Belki giderim, belki de zaten kulüp artık beni istemez" şeklinde konuştu.

Bülent Uygun'un görevde olduğu süre boyunca birçok maça ilk 11'de çıkma şansı edinen Kamanan, Muhsin Ertuğral'ın göreve geldiği Gençlerbirliği maçından bu yana toplam dört 90 dakikanın hiçbirisinde ilk 11'de yer bulamadı.

"Sivas'ta 19 yüzyıl yaşanıyor"

Bugüne dek futbol oynama şansı bulduğu şehirler arasında en kötüsünün Sivas olduğunu ifade eden Kamanan, "Sivas'ın bir New York olmadığı açık. Burada yapacak fazla bir şey yok. Burada sözleşme imzalayan adamın, hayâtını diskolarda barlarda geçirmeyi beklememesi gerekiyor. Burada zamanın dışındayız. 1850'lerde yaşamak gibi birşey. Neyse ki ben evcil biriyim. Karım ve kızım bana yetiyor" dedi.
vallahi sivaslılar hiçte kızmasınlar. niye kızacaklarki. bakın başka bir futbolcu bir kez lig maçına çıktı ben burada yaşayamam dedi ve gitti. bülent yugun antremanlarda kaleyi tutturamayan futbolculardan camiye yardım parası topluyormuş. sanki futbolcuların hepsi müslüman. yani biz sapı samanı birbirine karıştırıyoruz. süper lige çıkmşısız hala eğlence yerlerimiz yok. hala tutucu ve muhafzakar tavrımız dğişmiyor. si,vaslı olarak süper ligde kalıp kalmamak konısında bile kesin bir kararımız yok. zaten kimseninde umurunda değil. burada yazan arkadaşlar sadece küçük bir gurubuz. dolaşın bakın sivasta süper ligde kalıp kalmamayı kaç kişi önemsiyor.kaç tane esnaf eyvah düşmasin diyecek. hiç birisi sadece ve sadece günü yaşatıp ne kadar kazanırız diye düşünüyorlar. ne elleri ceblerine gidiyor ne bişey. koskoca şirket sivasspora 5.000 lira vermiş yardımlar toplanırken.düşünün bir kez. kazandıkları ise trilyon.biz ne kadar üzülürsek üzülelim pekde umursayan yok. dinsel fikirlerin ön plana geçtiği bir şehir görüntüsü almış olan sivasta ne eğlence yerlerinin açılmasına nede çok iyi futbolcuların gelmesine imkan var. ama eskişehirde bir anadolu takımı ama her futbolcu gitmek istiyor. nedenini iyi bilmek lazım.