Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertugral'dan Önemli Açıklamalar
Alt 24.11.2009, 21:47   #10
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1478 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Ertugral'dan Önemli Açıklamalar

Hocamızı çok dikkatlice dinledim. Özellikle şunu belirtmek isterimki futbol bilgisi olarak çok üst düzey bir hoca olduğu hem konuşmasından hem duruşundan belli oluyor. Edindiği deneyimler ve yurtdışında çokca bulunması Afrika bile olsa bir şeyler kaptığı her halinden belli oluyor. Gelelim konuşmalarından özellikle yukarıya bakmadan aldıklarıma ve anladıklarıma göre Sivassporumuzun devre arasında takviyeyi mutlaka yapacağına ve yine anladığıma göre bu gelecek oyuncuların takımımızı mutlaka memnun edeceğini üstüne basa basa söylemesi beni oldukça memnun etti.. Fakat Yasin hakkında söyledikleri bir o kadarda canımı sıktı. Tabikide oyuncularla içiçe olmasından dolayı en iyi o bilir herşeyi ama Bu Yasin kardeşimizin bize aşısı tutmadığı da aşikar. Özellikle Defans oyuncuların yerleriyle pek oynamayı sevmiyor hocamız dünkü konuşmalarından anladığıma göre. Çünkü ne kadar beraber oynarlarsa o kadar çabuk uyum sağlarlar ve iyi neticeler bu şekilde gelir söylemlerini sıkça söz etti. Tek santrafor oynamak zorundayız bundan dolayıda zaman zaman Kamananın yedek bekleyebileceğini Ermanın çok elit bir özellikde futbolcu olduğunu ve onu her zaman oynatacağını söyledi. Hayrettin takımını çok seven ve bu şehrin bir çocuğu olduğunu ve bu formsuzluğunu mutlaka atlatacağını söyledi. Öğle saatlerinde (demeç verdiği gün) Kamananın yanına gelerek eşiyle birlikde burada olmakdan çok mutlu olduklarını ve verdiği röportajın yanlış aksettirildiğini eğer bir kusuru varsa özür dilediğini, hocamızın ise bu gibi konulara takılıp kalmamasını ve çıkıp futbolunu oynamasını Kamanan a ilettiğini söylemesi bizleri çok rahatlattı. Çünkü ben şahsım adına Yannick den çok fazla memnunum. Zita'yı Afrikadan beri tanıdığını sürekli milli formayı giydiğini, kumaşının çok kaliteli olduğunu belirtmesi ve bunun yanında şu an için Erman la forma için savaştığını söyledi. Hatta Zita milli takım dönüşü yaptığı ilk antremanda takımın değişimini görünce çok şaşırdığını hocasına bildirmesi bir taraftar olarak beni çok memnun etti. Şu an da 5-3-1 yani tek santraforla oynadığımız için İbrahim Şahinin bu özelliğe uymasından dolayı çok memnun kaldığını söylemesi ve bununla birlikde yeteneğinin ve gücünün MEhmet Yıldıza benzemesinden dolayı tercih ettiğini belirtmeside, hocamızın İbrahimi her fırsatta kadroya alacağının sinyallerini vermesiydi. Taraftarlarımızın takımı yalnız bırakmamasını isteyen hocamız maç sonuna kadar destek vermelerini eğer tepkileri varsa 90 dakika sonunda belirtmelerini istedi. Takımımızın hem oyuncularının hemde taraftarlarının çok duygusal olması tipik bir Türk takımı olduğunu ve bundan çok memnun olduğunu belirten hocamız, yönetimimizinde çok fedakar olduğunu söyledi. Tesislerimizin 5 yıldızlı bir otelden farkının bulunması ve bu şartlarda çalışmaktan çok memnun olduğunu ve ayrıca tesislerede bir adet kule yapılmasını talep ettiğini bu sayede çalışmaları ve özellikle hazırlık maçlarını iyi etüd etme fırsatı bulacağınıda belirtti. Kadrosunu hemen hemen tamamladığını ve bu sezondan sonra kendi kondüsyoneri Amerikalı bir bayanla anlaşacağını söylemesi ise bana çok enteresan geldi. Kadınlarında bu işte çok profesyonel olduğunu ve ilerde bize çok faydalı olacağını belirtmesi hocamızın bu işe ne kadar gönül verdiğinin bir kanıtı idi.
Yayın için Tv 58 e şahsım adına teşekkür ediyorum Lakin bir öz eleştiride bulunmak istiyorum. Sevgili spiker abimizin yaka mikrofonunun iyi monte edilmemesinden doğan parazitler bayağı dinleme konsantremi bozdu ama yinede hiç yokdan iyiydi. Ayrıca konuk olan İsmail abide (Cin İsmail) fazla konuşamadı. Fakat onada burdan saygılarımı gönderiyorum. Bu gidişle onun en fazla forma giyme rekoru tarihe gömülecek.
Herkese sevgi saygılarımı sunuyorum.
Atilla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...