Cevap: Ertugral'dan Önemli Açıklamalar
Konuşmalarından hocamızın ideal tertibinin ilk yarı;
Petko-Abdurrahman-Sedat-Yasin-Hayrettin-İ.Dağaşan-Musa- Kadir Bekmezci ( Cihan) ,Sezer, Faruk, Erman olduğu ,ve sistemin 4-5-1 olacağı;
ikinci yarılarda ise orta sahada kim iyi değilse onu çıkarıp Kamananı almakla sistemin 4-4-2 ye döneceği anlaşılıyor.
Faruk'u yeniden takıma alıp sol açıkta oynatması cesurcaydı,onda ısrar etmesine seviniyorum ama Faruk'un da hocasını gücendirmeyip tam konsantrasyonla oynaması, top rakipteyken hücum pres ve savunma yapması gerek.Geçen maç iyi oynamadı. Bu takımda ancak biraz Ermana çok koşmama özgürlüğü verilebilir, o da son vuruşlarda güçlü kalsın diye . Onun dışında herkes gerektiğince koşmalı, toplu ve topsuz oyunda hep hareketli olmalı, durmamalı.
Faruk iyi oynar ve Hayrettinle anlaşırsa Hayrettin de düzelir. Yasin oynayacaksa ki belli, hocanın ilk 11inde , arkasını Sedatın kollaması gerek. İlk toplara Yasin çıkacak, Sedat daha geride son adam oynayacak . Yasinin daha basit ve garanti oynaması lazım. Sedat-Yasin ikilisinin çok iyi anlaşması ve tartışmamaları gerek. Biz seyircilerin de (artık nasıl yapacaksak ) Yasine Hayrettine ve diğer ' zayıf halkalara ' destek olmamız, alkışlamamız lazım. Başa gelen çekilir. Hoca en iyisini bilir. Bana göre Yasinin yerine Muratı , Hayronun yerine de Faruku bir kaç maç oynatsa , sol açığa da Cihanı monte etse iyi olurdu şu iki haftalık arada.
Allah yardımcımız olsun.
Bir söz de maraton seyircisine .Kayseri maçında sustuk,desteklemedik , aksine bazı oyuncularımıza bağırdık oysa gar tribünü Sivas, Sivas diye en kötü zamanda bile destekledi.
Maratondaki arkadaşlar, biraz daha destek diyorum.
|