03.12.2009, 10:01
|
|
|
Usta Yiğido
735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısı mı??
Ben bu yöneticilerle yakın gelecekte Sivas için hayırlı olan hiç bir şey göremiyorum....
Şehirleri görüyorum, dönüyorum memlekete, canım sıkılıyor.
Sonra bu hale rağmen hala Sivas şöyle, o parti böyle, bu kişi şöyle, Sivasdan güzel şehir mi var diyenleri duyuyorum tepem iyice atıyor...
Üstüne bide güyya zenginlerimizin, nasıl Sivası söğüşlediklerini, nasıl göz boyayıp, cep doldurduklarını, nasıl Sivaslının ağzına bir parmak bal çalarak susturduklarını görüyorum hiç umudum kalmıyor...
Yahu el oğlunun seçmeni soruyor, sorguluyor, başka şehirlere bir ton yollar köprüler, geçitler, yerleşkeler, siteler yapılıyor ama hala şehirli hakkını arıyor, bizim memleketlim kendisine sadaka verir gibi tek yön köprü yapılıyor yolları bile eklenmiyor, hala destek veriyor ve susuyor, demiyor ki? "ben sana bilmem kaç milleyvekili verdim, el oğlu, bak gıt gıt veriyor, sen benim gözümü boyuyorsun, sırtıma biniyorsun demiyor"..
Anlamak mümkün değil...
|
sivas dışından gelenler arkadaşlar hep diyorki sivas çok degişmiş aslında sivasda egien bişey yok degişen şeyleri size diyeym bir kaç proje dışında...her seçim öncesi ve sonrası meydandaki kaldırım taşları degişiyor çünkü sivas belediyesine sahip isalar belediyeciligi kaldırım taşlarını bir kaldırıp bir yenilemeyi belediyecelik sanıyorlar ve biz halen bu insanlardan hizmet bekliyoruz sivasımızn başına ne zaman şöyle sivası adam akıllı bir metropol haline getirecek şehre baktıgın zaman ha işte başkan dedigin budur iyebilecegimiz bir zat-ı muhteremi bu şehir insanlı görebilecek mi acaba
|