Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2009-2010 Basketbol haberleri
Alt 14.12.2009, 16:19   #71
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: 2009-2010 Basketbol haberleri

“Türkiye Şampiyonanın Favorilerinden”

Lüksemburg Basketbol Federasyonu Başkanı ve FIBA Yönetim Kurulu Üyesi Marion Grethen Türkiye’nin 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’na en iyi şekilde evsahipliği yapacağına inandığını söylkedi. Grethen, “2010 FIBA Dünya Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonun Türkiye’de gerçekleştirilecek olması gerçekten çok güzel. Bu organizasyonun en iyi şekilde gerçekleşeceğinden hiç şüphem yok. Böylesine büyük bir organizasyonun, Türkiye gibi derin bir kültürel ve tarihi birikime sahip bir ülkede yapılacak olması çok güzel” şeklinde konuştu.

Türkiye Milli Takımı’nın çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu da belirten Grethen, “Polonya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda gözlemlediğim kadarıyla oldukça genç ve yetenekli oyunculara sahipsiniz. Avrupa şampiyonası’nda çok başarılı maçlar çıkardığınızı herkes gördü. Önümüzdeki yıl, ülkenizde seyircinizin de desteği ile çok başarılı bir sonuca imza atacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Türkiye’deki basketbol sevgisinden haberdar olduğunu da sözlerine ekleyen Grethen, “Türkiye’nin basketbolu ne kadar seven bir ülke olduğunu biliyorum. Son yıllarda Türkiye basketbol adına çok büyük gelişmeler kaydetti. Türkiye basketbol Federasyonu’nun, Türkiye’de basketbolu daha da ileriye götürmek için büyük bir çaba harcadığını biliyorum. Zaten başarıya giden yolda en önemli olan da harcanan çaba ve çalışma” diyerek sözlerini tamamladı.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla