Cevap: FİLİPE ATAĞI
Portekiz spor sitesine göre bu oyuncu hangi takıma giderse genellikle 1 yıllık mukavele yapıyormuş...Adamın Avrupa'da neredeyse dolaşmadığı takım kalmamış..17 yaşında Benfica A takıma çıkarılmış;Sonra Braga'ya kiralanmış,sonra bir ara İtalya 2. ligindeki Reggina'ya 1 yıllığına gitmiş,Daha sonraları ver elini Yunanistan ligi;burada Larissa ve başka bir takımda daha oynamış..Bu arada bir de İngiltere'ye uğrayayım demiş veİngiltere'nin Leeds takımında temmuzdan Ocak ayına kadar oynamış.. Sonra diğer komşumuz Bulgaristan'ın dikkatini çekmiş;önce CSK Sofya'da ,1 yıl sonra da Levski Sofya'da oynamış...Filipe bu sefer başka bir komşumuz Romanya'nın National takımında da yarım dönem oynamış..Şimdi de adı Sivasspor için geçiyor...Futbolculuğuna kimse bir şey demiyor ama bu kadar takım değiştirip her oynadığı takımda az maç oynaması da çok ilginç...Umarım Sivasspor 2. bir Ribery vakasıyla karşılaşmaz..Zaten bu arkadaş her gittiği takımda 1 yıldan fazla durmuyor...Avrupa her halde henüz bu oyuncuyu kimse çözememiş;umarım eleimizde patlamaz...Bu oyuncu çok iyi araştırılmalı;yoksa gerisini düşünmek bile istemiyorum...Ben hocamızın yerinde olsam çalıştığı ülkedeki sağlam karakterli oyuncuları tercih ederdim...Bu arkadaş bizde de sorun çıkarır gibime geliyor...Baksanıza hiçbiryerde dikiş tututuramamış...
|