19.12.2009, 21:06

| 

| 

| 

Usta Yiğido 

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.

| 

Cevap: Maçı Değerlendirelim

öncelikle maçın adamından başlayalım tabiki de  baki mercimek   

o ne  goldü öyle abicim top aglara  gitti  gol oldu hala  sevinemıyorum inanamadım gol olduguna  nasıl olur böyle bişey diye anlam  veremedim bu satırları da mercimek çorbamı içtikten sonra yazıyorum malum soğuk ve yaptıgımız tezahurat ses bırakmadı iyi oldu bu mercimek corbası  

maçın en kötüsü sezerdi sanırım gördüğüm kadar.. ibrahim şahinin goldeki deparı top sürüşü görülmeye degerdi.. kaleciyi de  calımladıktan sonra  boş kaleye topun gidişini beklemek cok  güzel bi duygu   

akın vardar yediği 2. golde cok hatalıydı öne  gereksiz  çıkışı  bizi sıkıntıya soktu yumuşak gelen kafa vuruşunu  cok sacma  bi dokunuşla uzaklaştıramadı  direkten dönen topu tamamladı metin akan gol oldu.. 

ibrahim şahin sakatlanıp çıkana  kadar çok iyi oynadı  sedat ve yasinin mudahaleleri de çok yerindeydi.. 

anlam veremediğim olay ibrahim şahin sakatlanınca  muhsin hocamızın yaptıgı değişiklikti hangi mantıkla skor 2-0 ken erseni oyuna alırsın keşke bizlere de açıklasan.. bi anda 10 kişi oynamaya  başladık.. neyse ki sakatlanıp çıktı da   takım toparlandı biraz yerine giren stoperle.. he ayrıca  gecmiş olsun kendisine.. kendisine sivasspor dışındaki herhangi bir takımda  futbol hayatında başarılar diliyorum.. 

maçın kaybedenlerinden biri de her zaman oldugu gibi  sivasspor  tribünleriydi ayrılan  750  koltugun  500  civarını doldurabildik ve  zaten gelenlerin de  yüzde 80 ı yaşlı abilerimiz  amcalarımız oldugundan  sivaas  sivaas dan fazla tezahurat yapılmıyor gelenlerin ayaklarına saglık  sonucta 2-3 dakka da olsa  tribunlerde sivas  sesinin  duyulmasını  saglayabildik   

ankaragucu  tribünlerinden de  bi kaç münferit olay dışında hiçbir tepki görmedik ki olan kısmı da  rakip oldugumuz için normaldir.. 

sivasın küme düşmesini  bekleyen zavallılara da  iyi bir cevap oldu bu galibiyet 

lütfen burayı okuyan  ankaradaki kardeşlerim tribünde adam yemiyorlar yamyamlar  falan yok sizde gelip bu  takıma ufak da  olsa  destek olabilirsiniz... 

| 

| 

|