Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.12.2009, 21:06   #42
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

öncelikle maçın adamından başlayalım tabiki de baki mercimek

o ne goldü öyle abicim top aglara gitti gol oldu hala sevinemıyorum inanamadım gol olduguna nasıl olur böyle bişey diye anlam veremedim bu satırları da mercimek çorbamı içtikten sonra yazıyorum malum soğuk ve yaptıgımız tezahurat ses bırakmadı iyi oldu bu mercimek corbası

maçın en kötüsü sezerdi sanırım gördüğüm kadar.. ibrahim şahinin goldeki deparı top sürüşü görülmeye degerdi.. kaleciyi de calımladıktan sonra boş kaleye topun gidişini beklemek cok güzel bi duygu

akın vardar yediği 2. golde cok hatalıydı öne gereksiz çıkışı bizi sıkıntıya soktu yumuşak gelen kafa vuruşunu cok sacma bi dokunuşla uzaklaştıramadı direkten dönen topu tamamladı metin akan gol oldu..

ibrahim şahin sakatlanıp çıkana kadar çok iyi oynadı sedat ve yasinin mudahaleleri de çok yerindeydi..

anlam veremediğim olay ibrahim şahin sakatlanınca muhsin hocamızın yaptıgı değişiklikti hangi mantıkla skor 2-0 ken erseni oyuna alırsın keşke bizlere de açıklasan.. bi anda 10 kişi oynamaya başladık.. neyse ki sakatlanıp çıktı da takım toparlandı biraz yerine giren stoperle.. he ayrıca gecmiş olsun kendisine.. kendisine sivasspor dışındaki herhangi bir takımda futbol hayatında başarılar diliyorum..

maçın kaybedenlerinden biri de her zaman oldugu gibi sivasspor tribünleriydi ayrılan 750 koltugun 500 civarını doldurabildik ve zaten gelenlerin de yüzde 80 ı yaşlı abilerimiz amcalarımız oldugundan sivaas sivaas dan fazla tezahurat yapılmıyor gelenlerin ayaklarına saglık sonucta 2-3 dakka da olsa tribunlerde sivas sesinin duyulmasını saglayabildik

ankaragucu tribünlerinden de bi kaç münferit olay dışında hiçbir tepki görmedik ki olan kısmı da rakip oldugumuz için normaldir..

sivasın küme düşmesini bekleyen zavallılara da iyi bir cevap oldu bu galibiyet

lütfen burayı okuyan ankaradaki kardeşlerim tribünde adam yemiyorlar yamyamlar falan yok sizde gelip bu takıma ufak da olsa destek olabilirsiniz...

myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...