Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2009-2010 Basketbol haberleri
Alt 21.12.2009, 14:20   #157
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1305 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: 2009-2010 Basketbol haberleri

Taştimur: Galibiyet Kaymaklı Kadayıf

Lider İTÜ’yü 64-63 yenen Olin Edirne Gençlikspor’un koçu Gökhan Taştimur maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, galibiyetin kaymaklı kadayıf gibi olduğunu ifade ederek, Edirne seyircisinin basketbol sevgisi bizi ikinci defa yenilgiden kurtardı dedi.
Müsabaka sonunda gayet sevinçli gözüken Olin Edirne Gençlikspor koçu Gökhan Taşdemir, galibiyetin Uşak Belediye deplasmanı öncesinde kaymaklı kadayıf gibi geldiğini belirterek ” Edirne’li basketbolseverlerin bu sevgisi bizi ikinci defa yenilgiden kurtardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Genç Telekom maçında da 12-13 sayı geriye düşmüştük ve seyircimizin muhteşem desteği ile maçı almasını bilmiştik. İTÜ maçında kenarda oturan oyuncularımın hepsini yanaklarından öpüyorum. Tıpkı dava adamı gibi mücadele ettiler. Ve 3-4 dakikalık bir zaman kala maçı berabere yaptılar. Sonrasında biz kaçtık İTÜ kovaladı ve müsabakayı kazandık. Bütün oyuncularımı kutluyorum.
“Play-Off’u garantiledik”
Maçın teknik analizine gelince özellikle 2. periyotta başarısızlığımızın nedenini, az çalışmamıza bağlıyorum. Çünkü zaman olarak şu an geldiğimiz süreç 40 günlük bir zamandır. İTÜ müthiş direnç gösterdi ve müthiş savunma yaptı. İTÜ özellikle hücumda harika işler yapan bir takımken, bugün sert savunmada da iyi iş yaptılar. Hatta olağanüstü iyi savunma yaptılar diyebilirim. Üçüncü periyotta aynı rolü biz üstlendik ve maçı kazanmasını bildik. Bu maçı kazandık ama ben kaybetseydikte aynı şeyi söyleyecektim. Belki sizler bana yenilgi için kızacaktınız ama, Bunlar lig maçıdır. Bizi Play-Off’a ya da Mayıs ayındaki FINAL-FOUR’a çıkarmayacak bu maçlar. Şu an için sizlere matematiksel Play-Olarak ilk sekize girdiğimizi ve Play-Off’u garantilediğimizi söyleyebilirim. Ama biz ligi birinci ya da 2. bitirmeyi hedefliyoruz ki gruplarda avantaj sağlarız. Biz Mayıs ayına hazırlanıyoruz, bize süre verin çok uzun bir yolumuz var çünkü. Orası da kolay değil, İTÜ üç sezondur uğraşıyor, Tofaş deseniz üç sezon sonra çıkabildi. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Sahanın yıldızı hiç şüphesiz Barkın Haluk Çınar’dı. Kendisini kutluyorum” dedi.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla