Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.11.2005, 10:58   #58
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1035 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Yiğidolar aklımızı başımıza alalım lütfen!... Eğri oturup doğru konuşalım. Sizlerin feneri düşünüp, başarı dilek ve temennilerinizi ilettiğinizin binde biri kadar fenerliler ve özellikle fener yönetimi Sivasımızı veya diğer kardeş Anadolu takımlarını düşünüyorlar mı?

Sevgili kardeşler şuna emin olalım. Bizim onların başarısına sevindiğimizin milyonda biri kadar eğer biz başarılı olursak onlar bizim için sevinmezler. Ya hu biz onların umurunda bile değiliz. Her ortamda her koşulda onlar sadece ve sadece kendi menfaatlerini düşünürler. Kendi kazanacakları paraya bakarlar. Onlar kendi reklamlarının yapma peşindeler. Onlar bizi sadece sömürecekleri zaman hatırlarına getirirler.

Neymiş efendim yok Türk takımıymış yok ülke puanıymış.... Geçelim bu ayakları. Bu ülkeye kazandırdıklarından daha çok kaybettirmediler mi? ( Kesinlikle GS'li değilim ama GS'nin hakkını yemeyelim. Bu ülkeye uluslararası arenada bir tek GS'nin katkısı olmuştur. ) Her seferinde çıkıp defalarca yüzümüzü frenklerin karşısında kızartmadılar mı? Niçin destek verelim? Niçin fener için kendimizi yoralım?

Sonuç olarak ben derim ki akıllı olalım. Kimse yanlış anlamasın. fenere veya diğer üç büyüklere düşman olalım demiyorum ama destek verirken seçimimizi lütfen doğru ve akıllıca yapalım....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır