Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!
Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ersen martin haberimizin çok şükür doğru çıktığını gördük inşallah ilk etapta görüşülen bu üç yabancının da bir aksilik çıkmazsa geleceğini tahmin ediyorum bunlardan ikisinin adın ı yazıyorum brezilyalı oyuncunun adı hakkında bigi alamadım ama denenmek çin getirilen da silva değil diğer isimler şunlar
1)perulu defans: orlando
2)malili orta saha oyuncusu süleimane keita
bunlar ilk görüşülen isimler aksilik olmazsa bunlardan üçü de veya en az biri gelebilir.
|
Allah'a çok şükür aldığımız duyumların doğru çıktığını görüyoruz süleimane keita tamam inşallah sıra diğerllerinde beni eleştiren arkadaşları da anlıyorum onlar da sivassporumuzu düşünüyorlar doğru haklılar transfer dönemlerinde ortaya bir sürü haber atılıyor sonra tam bir fiyaskoyla bitiyor lakin haberin kaynağı çok sağlam olduğu için ben bu haberi yazdım zaten daha önce buna benzer konuları açıp boş yere yiğidoların kafasını bulandırmak gibi bir hatada bulunmadım inşallah diğer iki oyuncu da alınır kazanan SİVASSPORUMUZ olur, ayrıca bundan sonra da çok sağlam ve güvenilir kaynaklardan aldığım bu haberleri yine siz yiğidolarla paylaşacağım tüm yiğidolara selamlar...