Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gidecekler Belli Oldu
Alt 28.12.2009, 23:40   #89
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Gidecekler Belli Oldu

Zita'yı Bursa maçında statta çıplak gözle izleme fırsatı bulmuştum...Maçı kaybettik ama Zita'yı kazandıl diye düşünmüştüm..Bu maçta maçı izleyen herkes Zita'nın topla yaptığı hareketler verdiği paslar ve attığı gol karşısında çok mutlu olmuştuk...Zita maç boyunca nerdeyse heryerdeydi;ilk yarı takım arkadaşlarına 5-6 tane %100 gol olacak paslar vermişti...Sonraki maçlarda Zita!yı çok aradık ama göremedik;çünkü Zita milli takıma gidip gelmekten dolayı bazı sakatlıklar yaşadı...Sakatlıkları uzun süre geçmedi...Çok az sayıda maçta oynadı...Giderse takım için kayıp mıdır diye düşünebiliriz?Bence kayıp olmaz;çünkü sivassporun kazandığı puanlarda Zita'nın son maçta uzatma dak. larında Ankaragücülü Baki'ye karşı yaptığı pres karşılığı Baki'nin kendi kalesine attığı gol hariç,başka bir katkısı da yok gibi...Ama eğer gelecek oyuncu Zita!dan iyi çıkmazsa bu kararda çok tartışılır.....Gidecekler arasında Sezerîn de adının geçtiğine dair haberler var....Sezer genç bir oyuncu geçirdiği sakatlık sonrası malesef eski formuna ulaşamadı...G.S. maçında hoca 20 li dak. larda oyundan çıkardı...Bu maçta Sezer'in hocaya karşı bir hareketi olduğu söyleniyor...Sonraki maçlarda Sezer sürekli ilk yarı ya da 2. yarı oynamasına rağmen bir türlü ne eski gücüne ne de eski formuna ulaşabildi...Şimdide adı gidecekler arasında geçiyor deniyor...Ben Sezer kalabilir diye düşünüyorum;istenilen transferler yapılmazsa....Onur zaten sürekli sakat;olsa da olur olmasa da..Uğur'un da gönderileceğini düşünüyorum...Mbemba zaten gidiyor...Kamanan' da gidebilir dedikoduları var...Umarım gitmez;giderse yerine mutlaka daha iyisi alınmalı....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...