Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2009-2010 Transfer Pazarı
Alt 01.01.2010, 23:32   #151
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2009-2010 Transfer Pazarı

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oynadigi takim SC Pfullendorf Regionalliga Süd
dogum t: 24.08.1987
yas: 22
boy: 1,80
uyruk: Deutschland
Türkei
mevki:orta saha
ayak : sag
degeri: 150.000 €
temsilci: Soccertalk Sportmanagement

oynadigi takim SC Freiburg II Regionalliga Süd

dogum tarihi: 06.01.1989
yas: 20
boy: 1,81
uyruk: Deutschland
Türkei
mevki: forvet
ayak: sag-sol
degeri: 150.000 €
temsilci: Soccertalk Sportmanagement

bu iki oyuncuda kuzen olduklarini okudum eger gelirlerse insallah faydali olurlar

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ru/profil.html

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ak/profil.html
Yakup biraz gerçekçi olmak gerekiyor 2 oyuncudan Rahman daha öne çıkyor gibime geliyor;öne çıkıyor çünkü Almanya u-19 milli takımı kadrosuna d geçen yıl seçilmiş ve bazı maçlarda da oynamış...Keşke Harun yerine Ömer TOPRAK'I alma şansımız olsaydı...Harun fazla ön plana çıkamamş bir oyuncu olarak gözüküyor;belli olmaz ama kadroya girebileceğine pek ihtimal de vermiyorum..Ama Rahman 'ın kumaşı sanki daha iyi gibi...Onun da takıma girmesi çok zor;Agbetu ile atnı yerde oynuyoe artı 1 veya 2 tane de yabancıforvet ve M. yıldız da gelirse 18 bile girmesi çok zor...Keşke Kayseri'nin aldığı Ömer'ii daha önce alabilseydik...Kayseri bence transfer konusunda sanki bizden daha önde gibi...Eğer Deniz YILMAZ'ı alabilirsek bir adım daha öne geçeriz...Aldın mı Deniz Yılmaz gibi adam alacaksın ki işte transfer bu dedirteceksin..Almanya da altyapısı çok iyi olan sayısız oyuncu var..Ama onların da arasından daha iyilerini bulmak gerekiyor...Sivasspor Karşıyaka'nın yaptığını yapıp Almanya'daki gurbetçilerden seçme bile yapabilmiş değil...Onlar Cihan'ı bedava aldılar;biz Cihan'ı onlardan yaklaşık 300-400 n-bin tl vererek aldık..İşte armızdaki transfer yapma farkı bu...Sivasspor hep hazıra konuyor...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır