Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.01.2010, 23:00   #52
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1481 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?

Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!

Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!

Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!

Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.

Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...
Evet haklısın gardaş.. Ama Eleştiri sporun doğasında var mutlaka. Eleştiri yaparken argo kelimelere, aşağılayıcı cümlelere ve futbol kültürüne sahip olunması gerekiyor. Elbetteki eleştireceğiz. Bülent Uygun'u en çok eleştirenlerden biriydim ben şahsım adına. Özellikle Gaziantep maçından sonra. Ama hiçbir platformda (Sitemizin haricindeki ortamlarda) onu yem etmemek için elimden geleni yaptım. Eleştiri doğru yapıldığı zaman hepimizde biliyoruzki tek yolu bulmakda en faydalı araçtır İnsan Sosyolojisinde.. Bundan dolayıdırki eleştiri yaparken dozaj ayarlamasına dikkat edilmeli ve antipati toplamamalıyız. Eğer kişi eleştiriye tahammülü yoksa bir yerlerde eksiklik var demektir.
Doğrusun hocamız ve yönetim kurulumuz özellikle Başkanımıza Allah sabırlıklar versin.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...