Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.01.2010, 23:58   #57
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Geerk bonna gerekse adrese katılmamak elde değil;2 arkadaşımız da mesajlarında çok doğru noktalara temas etmişler..Hoca ne demişti son konuşmalarında tatile girmeden önce;Sivasspor taraftarı yeni alınacak oyuncularla çok sevinecek...Bu söz hocanın sık sık tekraladığı bir söz...20 yıldır hocalık yapan birisi herhalde boş konuşmaz...Yalnız Türk olmasına ,Türkiye'de futbol oynamasına rağmen Türkiye ligine yabancı bir hoca..Sadece 10 yıl önce Y. VURAL'ın yardımcılığını yapmış..Sabır-sabır-sabır şu anda en çok konuşulan bir söz..Bu söz küme düşme sorunu yaşamayan puanı iyi olan bir takım için çok doğru bir söz;ama bizim durumumuzda olan bir takım için zor bir durum..Malesef Sivassporun şu anda oyunculara göstercek fazla bir sabrı da yok..Diyelim bu oyuncular takıma tam uyum sağlayamadı o zaman ne olacak....İşte sivaspor için en zor durum da bu..Mevcut oyuncularla bu zamana geldik;acaba 1-2 transferle 2. yarıya başlasaydık daha mı iyi olurdu da diye düşünebiliriz..Bu sefer takım başarısız olursa niye transfer yapmadın diye hesap sorulacaktı..Alınan oyuncular gerçekten hepsi fert olarak iyi oyuncular ama birbirleriyle ne kadar uyum sağlarlar,bu uyum ne kadar sürer bilemiyoruz..Herhalde hoca da bunu hesaplamıştır..Hocanın lu aşama da yapacak başka bir şeyi de yok...Acaba alınan oyuncular daha önce birlikte oynayan oyuncular olsaydı daha faydalı olmazmıydı diye de düşünülebilir...Alınanlardan Tunuslu ve Elrionun videolarını izledik ama Süleyman tam bir kapalı kutu...Gerçi Süleyman 2008 de Cezayir liginde ve Arap Ülkeleri Şampiyonlar liginde Şampiyonluk yaşamış bir oyuncu...Bu takımda ilk 11 de direkt oynayan da bir oyuncu ayrıca fizik gücü de çok güçlü bir oyuncu..Burada en büyük avantajımız alınan oyuncuların hepsinin Afrika kökenli olması..Birbirini dil olarak anlamakta da fazla sorun yaşamayacaklar...Bunu hoca da mutlaka düşünmüştür...Oyuncular birbirlerine ne kadar çabuk uyum sağlarlarsa sivassporda o kadar çabuk düşme hattından uzaklaşacaktır...Bunun çok çabuk gelmesini bekliyor ve ümit ediyoruz..Son olarak Bu takıma iyi bir gocünün alınmasının artık şart olduğunu düşünüyorum..Artı Yunus'a amatör küme futbolcusu diyenleri de buradan kınıyorum..Biz bu kafayla gidersek Altyapıdan Atakıma oyuncu falan kesinlikle çıkaramayız..Bir oyuncu bir maçla değerlendirilmez..Bu oyuncunun daha ilk maçı oyuncu oynadıkça,kendine güveni geldikçe daha da iyi oynar..Bu oyuncuyu Erciyes maçında canlı olarak stattan izleyen biri olarak Yunus'un bu maçta çok heyecanlandığını ve gerçek futbolunu oynayamadığını düşünüyorum..Yunus oynadıkça daha da iyi olacak..Yeni transferlerin birlikte oynayacağı ilk maçı heyecanla ve merakla bekliyorum..Her Şey Sivas Ve Sivasspor İçin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...