Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Süper Lig Yayın İhalesi
Alt 10.01.2010, 20:29   #9
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Süper Lig Yayın İhalesi

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak şimdi bu olayın bir kaç yönü var..
1. TRT vergi geliri alan bir kurum, ihaleye senin benim vergimle girecek...
Senden benden aldığı paranın çoğunu büyük takımlara aktaracak. Bu haksızlık.
2. TRT şifresiz verdiğinde stada gelecek taraftar sayısı kesinlikle çok azalacaktır.
Bu takımın kemik taraftar sayısı 4-5 bin kadar gerisi kah destek vermek için kah deşarj olmak için kah futbol izlemek için kah büyük takımları görmek için geliyor..
3. Şifresiz yayınladığında TRT nasıl para kazanacak sanıyorsun?
Böyle ihaleleri alan kurumlar bu kadar parayı verdikten sonra keyiflerinden mi şifreli yayınlıyorlar, dünya da bu şifreleme işleri için ne kadar para harcanıyor biliyor musun sen ? Neden yapıyorlar bunu...?
Aklı selim düşünelim arkadaşlar...
Gerçekten senin yaptığın bu yorum beni çok şaşırttı..2 yıldır senin o kadar çok yorumunu okudum ama bu kadar ilginç yorumunu ilk kez görüyorum..Kardeş Allah Aşkına sen kimin yanındasın;Şifresiz maç izleyecek vatandaşın mı ;yoksa kaç yıldır milleti kahvehane,birahane köşelerinin o pis sigara kokusuna mahkum edenlerin mi yanındasın...Yoksa senin pastahane veya kahvehanen var da gelirinin azalmasından mı korkuyorsun..?Gerçekten senin bu yorumunu okurken çok şaşırmış durumdayım....Vergi meselesinde haklı olduğun yerler olabilir ama bu vatandaşın vergisinin gerksiz yer kullanıldığı o kadar çok yer var ki...Varsın bier tane de spor severlerin hizmetinde olsun vergilerimiz.....ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNEN ÇOK SAYIDA SPORSEVERİN OLDUĞU
BİR ÜLKEDE 40-50 MİLYON LİRAYI vererek her hafta maça gitmek o kadar da kolay değil..Umarım bu ihale alınarak vatandaşın hizmetine sunulur;çünkü ben sivassporun maçlarının hepsini tv değil stattan izleyeceğim..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...