Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
Bak şimdi,
Öncelikle doğru anlaşalım, ben Sivassporun yanındayım...
Bana dürüstçe cevap vereceğine adım gibi eminim. Sağlam karakterli birisin..
Lütfen söyle kahvehanelerde izlenen maçlar kimlerin maçları?
Sivassporun içerideki maçını kaç insanın stat yerine kahvehanede izlerken gördün (Sivasporun İstanbul takımları ile dışarıdaki maçları hariç)?
Kahvehanelerde izlenen maçlar İstanbul takımlarının maçlarıdır.
"İSTABUL DIŞINDAKİ İSTANBUL TAKIMLARI TARAFTARLARININ NEREYE NE KADAR PARA VERDİKLERİ, HANGİ MADDİ ZORLUKLARI YAŞADIKLARI, HANGİ KAHVEHANE KÖŞESİNDE NELER ÇEKTİKLERİ BENİ HİÇ Mİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR... "
Ve benim vergimin spora hizmet etmesine seve seve razı olurum.
Ama vergimin İstanbul takımlarının Türk futbolunu daha fazla sömürmelerine, diğer takımların kanlarını emmelerine, onların oluk oluk yurt dışına transfer için akıttığı paraya kaynak olmasını asla kabul etmiyorum.
Az bir aklıselim düşünürsen Anadolu kulüplerinin toparlanmasını istiyorsan ve İstanbul takımı taraftarı değilde Sivasspor taraftarı isen beni gayet iyi anlayacaksın. Yorumlarından zeki biri olduğunu görebiliyordum.
Sağlıcakla.
|
evet aynen katılıyorum. arkadaşlar trt nin yayın vermesi hakkında daha öncede yazdım. yayıncı kuruluşun maçların hepsini yayınlaması ise tamamen federasyonla ilgili. federasyon ihale şartnamesini üç büyük takıma göre hazırlıyor.trt nin maçları şifresiz yayınlamsı üç büğyük takımnı değil bizi vurur. zaten pastadan daha çok pay alıyorlar. şifresiz maçlardan daha çok gelir alırlar. bizm maçların izlenme oranları düşük olursa havuz harici çok az gelir ediniriz. bu mevcut sistem anadolu külüplerinin gelirini artırdı bu inkar edilemez. maçlar şifresiz yayınlandığında bile bu üç büyük takım tarafraı takımlarını desteklemeye gidiyor. biletleri 50-60 liradan satıyorlar alıcı buluyorlar. biz 5 liraya bilet alıp maça gitmiyoruz.evde islemek güzel ama eğer izlediğiniz sporcuların kaliteli olamsını istiyorsanız bunun bedelini de biz taraftaların ödemesi gerekiyor.