Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SON TRANSFER BİLGİLERİ
Alt 12.01.2010, 01:05   #22
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: SON TRANSFER BİLGİLERİ

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON HABERLER:

1)Elrio van Heerden opsiyon hakkı bizde olmak üzere kiralanmıştır yani oyuncunun bonservisi alınmadı
2)Orlando transferinin gerçekleşme ihtimali %80. perşembe veya cuma gününe kadar geleceğini öğrendim o zamana kadar gelmezse bu trasnferden ümidimizi kesmeye başlayabilirz fakat benim aldığım bilgiler Orlandonun gelme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde

3)Orladno transferinden başka bir de YABANCI FORVET transferimiz olacak(isim öğrenemedim, ama forvet de alınacak)

4)Ayrıyeten bir yerli oyuncu trasnferi daha yapılabilir(isim belli değil)
Orlandodan ses seda yok;gelirse iyi olur,gelmezse yapacak bir şey ..Hocanın elinde her transferin bir yedeği de var deniyordu;hoca A-B o da olmazsa C planımız da var diyordu..Forvetin alınacak olması hepimizi mutlu etti..Bakalım kim gelecek?İnşallah takıma faydalı bir golcü olmalıdır..Ben yine de Bu ismin ünlü bir isim olacağını düşğünüyorum;Bu ismde kiralık olur gibime geliyor;Aklıma gelen ilk isim Milli aynı Elrio gibi milli takımda oynamak isteyen bir oyuncu var;oyuncu herkesin yakından tanıdığı bir isim ;G.Afrika milli takımının kaptanlığını da yapan ve Elrio ile aynı takımda oynayan bir isim;G.Afrikalı Benni MACCARTY olabilir..Çünkü Maccarty Blackburn Rovers ta kadoya giremiyor..Girdiğinde de oynatılmıyor..O ise son açıklamalarında oynayacağı bir takıma gidip Dünya Kupasında oynamak istediğini her fırsatta söylüyor..Takımarkadaşı Elrio nun Sivasspora gititğini o da biliyor;o da milli takım seçilmek için bizi tercih edebilir..2.İsim Sitede başlığı açılan Fikru TEFERA olabilir..Bu hafta anlaşılan başka transferlerde yapacağız..Hafta çok hareketli geçecek anlaşılan..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla